Τα blues του «γιατρού» Hugh Laurie

Τα blues του «γιατρού» Hugh Laurie

Είναι ο πιο καλοπληρωμένος ηθοποιός της τηλεόρασης, στην πιο δημοφιλή σειρά που προβάλλεται αυτή τη στιγμή. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό...

Ο Dr.House είναι, αναμφισβήτητα, ένας από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες που κυκλοφορούν στην μικρή οθόνη τα τελευταία χρόνια. Κυνικός, ιδιοφυής, με πολύ καλά κρυμμένες ευαισθησίες και εξαιρετικά καυστικό χιούμορ καθηλώνει εκατομμύρια τηλεθεατές κάθε εβδομάδα μπροστά στην TV για να τον απολαύσουν να σώζει τους ασθενείς του από απίθανες νόσους αλλά και για να παρακολουθήσουν την προσωπική ζωή του που εξελίσσεται ραγδαία.

Ο Hugh Laurie, ο Βρετανός ηθοποιός που τον υποδύεται και έχει ταυτιστεί με τον ρόλο του Gregory House, εκτός από το άφθονο ταλέντο του στην υποκριτική και την sexyness του που ξεχειλίζει κάνοντας χιλιάδες γυναίκες να τον ποθούν (αν και δεν διαθέτει αυτό που θα λέγαμε «κλασική ομορφιά») διαθέτει και άλλα χαρίσματα όπως αυτό της συγγραφής αλλά και εκείνο της μουσικής.

Το πρώτο του μουσικό άλμπουμ είναι έτοιμο και πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα και για να προϊδεάσει το κοινό του για το τι πρόκειται να ακούσει μέσα από τις νότες του έδωσε την πρώτη του συναυλία σε ένα μικρό club της Νέας Ορλεάνης, με τη συνοδεία του τοπικού (και όχι μόνο) θρύλου της μουσικής Allen Toussaint.

Τα μουσικά ταλέντα του τα έχουμε διαπιστώσει, άλλωστε, και κατά τη διάρκεια των επεισοδίων του «House M.D.» στα οποία επανειλημμένως έχει παίξει κιθάρα και πιάνο.

Info: Το άλμπουμ του «Let Them Talk» θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαΐου.