Ποιό θρυλικό προϊόν ομορφιάς έχει μαζί του ο Πρίγκιπας Harry;

Ποιό θρυλικό προϊόν ομορφιάς έχει μαζί του ο Πρίγκιπας Harry;

Το πήρε στην φιλανθρωπική αποστολή στο Νότιο Πόλο

Πριν λίγες μέρες ο Πρίγκιπας Harry αναχώρησε με την αποστολή της πρωτοβουλίας Walking With The Wounded για το Νότιο Πόλο. Στόχος της, να συγκεντρωθούν χρήματα για την επιμόρφωση και την εκπαίδευση πρώην στρατιωτικών- μια αποστολή που έρχεται αντιμέτωπη με τις πιο αφιλόξενες συνθήκες στον πλανήτη, εξήγησε στην Fashion Telegraph ο συν-ιδρυτής της οργάνωσης, Ed Parker.

Πριν κλείσει τις αποσκευές του, ο Πρίγκιπας Harry έριξε μέσα το μαγικό σωληνάριο της Eight Hour Cream της Elizabeth Arden, η οποία είναι υποστηρικτής όλης αυτής της ενέργειας.

arden

Η Eight Hour Cream δημιουργήθηκε από την Elizabeth Arden πριν 70 χρόνια, αρχικά ως βάλσαμο για τις μελανιές που πάθαιναν τα άλογά της στους αγώνες. Πολύ σύντομα, όμως, αυτή η μαγική φόρμουλα απέδειξε πως είναι πολύτιμη για την επιδερμίδα, καταπραϋντική, επουλωτική, προστατευτική και η Eight Hour Cream μπήκε στη λίστα με τα cult προϊόντα ομορφιάς.

Μπαλαντέρ για την επιδερμίδα, χρησιμοποιείται στο πρόσωπο και τα χείλη- είναι μοναδική στο να επανορθώνει άμεσα τα σκασμένα, ταλαιπωρημένα χείλη- ενώ φοριέται και στις πιο ξηρές ζώνες, πχ οι αγκώνες, για να μαλακώσει την επιδερμίδα.