Μου αρέσει ο κολλητός του φίλου μου!

Μου αρέσει ο κολλητός του φίλου μου!

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα,
Είμαι σε σχέση εδώ και δύο μήνες με ένα παιδί που γενικά τα πηγαίνουμε πολύ καλά αλλά πριν απο λίγο καιρό γνώρισα εναν φίλο του ο οποίος είναι πολύ εμφανίσιμο παιδί και τελικά παίχτηκε κάτι με αυτόν και με την κολλητή μου αλλά δεν κράτησε για πολύ. Αυτο που με απασχολεί είναι η συμπεριφορά του απέναντί μου. Τυχαίνει πολλές φορές να κοιταζόμαστε έντονα για αρκετή ώρα και να μη θέλω να ξεκολλήσω το βλέμμα μου απο πάνω του. Έχει πει αρκετές φορές και στο αγόρι μου οτι με συμπαθεί πολύ και γενικά κανονίζουμε να βγαίνουμε μαζί πολύ συχνά.Υπάρχει μια ωραία κοντρίτσα μεταξύ μας που αρέσει και στους δυο μας και πιάνω πολλές φορές τον εαυτό μου να τον σκέφτεται. Νομίζω ότι έχει αρχίσει να μου αρέσει αρκετά αλλα δε θέλω να καταλάβει κάτι ούτε η κολλητή μου ούτε το αγόρι μου γιατί έτσι θα πληγωθούν πολλά άτομα. Τι να κάνω? Απο τη μία θέλω να τον βλέπω οσο πιο συχνά γίνεται γιατι μου αρέσει πολυ αυτή η "σχέση" που έχουμε αλλά απο την άλλη όσο πιο συχνά βρισκόμαστε τόσο πιο πολύ αρχίζω να τον βλέπω διαφορετικά...ΗELP!!!!!!!!!!!!!!!

Η απάντηση του Queen.gr

Κοίταξε, πιστεύω ότι το καλλιεργείς μόνη σου εσύ στο μυαλό σου αρκετά και σε ένα μεγάλο κομμάτι είσαι υπέυθυνη. Λίγο πολύ όλοι οι άνθρωποι κάπως έτσι λειτουργούμε.

Καλό θα είναι να μην το σκέφτεσαι τόσο πολύ. Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και ειλικρινά είναι κάτι που πάνω κάτω έχει τύχει σε πολλούς από εμάς. Να μας αρέσει φίλος της σχέσης μας ή πρώην κολλητής. Συμβαίνει. Οι φάσεις αυτές είναι μεν ερεθιστικές για το μυαλό αλλά καταδικασμένες.

Υπάρχει περίπτωση να γίνει άτι σας πούμε και αυτό να εξελιχθεί ανώδυνα είτε για το φίλο σου είτε για την κολλητή σου τουλάχιστον σε σύντομο χρονικό διάστημα; Όχι. Θα έπρεπε τουλάχιστον (και πάλι δεν έχει πολλή λογική) να έχουν περάσει κανα-δύο χρόνια και πάλι είναι δύο φιλίες που μπαίνουν στη μέση. Και πες τη φίλη σου δεν τη νοιάζει και πολύ. Και πες ότι χωρίζεις. Θα το έκανε αυτό στο φίλο του;!

Στείλε κι εσύ το γράμμα σου εδώ