Ανησυχία για την Angelina: Γιατί κατέρρευσε στα γυρίσματα της νέας της ταινίας;

Γωγώ Φούντα
Ανησυχία για την Angelina: Γιατί κατέρρευσε στα γυρίσματα της νέας της ταινίας;

Τι τρέχει με τη διάσημη ηθοποιό;

Η Angelina Jolie ως γνωστόν, είναι μία πολυάσχολη μαμά και star, με ότι περιλαμβάνει αυτό, και ακόμα κι αν διαθέτει χρήματα και περιουσία για να ταίσει και τα... δισέγγονά της, εκείνη δουλεύει ασταμάτητα, όχι σε κάτεργα, αλλά σε κινηματογραφικά πλατό.

Ωστόσο, φαίνεται πως τελικά, μπορεί να δίνει την εντύπωση της superwoman, αλλά τα γεγονότα τη διαψεύδουν μιας και ένα συμβάν που συνέβη πρόσφατα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας της ταινίας, τρόμαξε τους συνεργάτες της και σκόρπισε την ανησυχία αποδεικνύοντας πόσο εύθραυστη και ευάλωτη είναι.

Η Angelina λοιπόν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κάποια στιγμή αισθάνθηκε άσχημα και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου βρέθηκε... σωριασμένη στο έδαφος! Αμέσως οι συνεργάτες της έτρεξαν στο πλευρό της, φοβούμενοι το χειρότερο, μιας και ήταν κατάχλωμη και ανέπνεε με δυσκολία!

Μιας και η star αρνήθηκε κατηγορηματικά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, κανείς δεν έμαθε ποτέ το λόγο κατάρρευσής της, αν και οι περισσότεροι κάνουν λόγο για υπερκόπωση, σε συνδυασμό με την πολύ αδύνατη, αλλά και αδύναμη σιλουέτα της!

Προτείνουμε στο Brad να αρχίσει να την κυνηγάει με ένα πηρούνι στο χέρι γιατί δεν την βλέπουμε και πολύ καλά!

Διαβάστε ακόμη:

Τρελάθηκε; Η Kim φωτογραφίζεται αλά Elizabeth Taylor. Δείτε τη φωτό!

Ryan Gosling: Έκανε ρινοπλαστική ο γοητευτικός ηθοποιός;

«Δεν άντεχα ούτε μισή ώρα χωρίς κοκαΐνη»: Ποια νεαρή star το είπε;