Ποια star απαιτεί να υπάρχουν γαριδάκια και burgers στο καμαρίνι της;

Γωγώ Φούντα
Ποια star απαιτεί να υπάρχουν γαριδάκια και burgers στο καμαρίνι της;

Τώρα αν πούμε ότι της... φαίνεται θα είμαστε κακοί;

Ότι συχνά πυκνά αντιμετωπίζει προβλήματα με τα κιλά της, και φυσικά το κράξιμο των Μέσων για τη στρογγυλή της σιλουέτα, είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια! Αυτό βέβαια που δεν ήταν γνωστό, είναι ότι αντί να προσπαθεί να διατηρήσει τα κιλά της σε ένα φυσιολογικό επίπεδο, πέφτει με τα μούτρα στο junk food, και μάλιστα το απαιτεί!

britney spears white alaia dress x factor

Ο λόγος για τη Britney Spears, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, θέλει απαραίτητα στο καμαρίνι της στο Las Vegas, να υπάρχουν cheetos και burgers, μάλλον για να... πνίγει τον καημό της! Αν λάβουμε υπόψη βέβαια, ότι με τη διατροφή που κάνει, θα μπορούσε να είναι τουλάχιστον παχύσαρκη, υποθέτουμε ότι ο διατροφολόγος της της έχει φτιάξει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ώστε η πελάτισσά του να μην ξεφεύγει ποτέ, λέμε τώρα.

Το πιο αστείο δε της υπόθεσης, δεν είναι ότι η Britney σαβουριάζει, και καλά κάνει, αλλά ότι επιμένει να εμφανίζεται ημίγυμνη κάθε φορά, μάλλον νομίζοντας ότι αυτά που φοράει της πηγαίνουν!

Βritney σ' αγαπάμε και το ξέρεις, αλλά πρέπει να πάρεις μια απόφαση: Ή φαί ή σέξι κορμάκια! Και τα 2 μαζί είναι σχήμα... οξύμωρο!

Διαβάστε ακόμη:

Η Rihanna παίρνει καλύτερα δώρα από εμάς- και μας τα δείχνει

Κοιλιά-πέτρα: Ποια 45χρονη κυρία διαθέτει αυτό το απίστευτο κορμί;

Η Cameron Diaz είναι πιο... όμορφη χωρίς μακιγιάζ! Δείτε τη