Ποιος 35άχρονος star περιμένει το 6ο του παιδί;

Ποιος 35άχρονος star περιμένει το 6ο του παιδί;

Αυτό θα πει γόνιμος

Κάποιοι στα 35 τους δεν έχουν σκεφτεί ακόμη να κάνουν τη δική τους οικογένειά, ενώ υπάρχουν και άλλοι όπως Kevin Federline που ήδη περιμένουν το παιδί νούμερο 6.

Ο Kevin που ξεκίνησε σαν χορευτής και έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο όταν παντρεύτηκε τη διάσημη τραγουδίστρια Britney Spears και αργότερα από τη δικαστική τους διαμάχη για τα παιδιά τους, προφανώς είναι ένας πολύ γόνιμος άντρας ή έχει βάλει σκοπό να κάνει όσα περισσότερα παιδιά μπορεί.

Με την ηθοποιό Shar Jackson έκανε τα πρώτα του δύο παιδιά, την Kori που γεννήθηκε το 2002 και τον Kaleb που γεννήθηκε το 2004.
Τα επόμενα δυο του παιδιά είναι με την Britney με την οποία παντρεύτηκαν το Σεπτέμβριο του 2004. Ο Sean Preston γεννήθηκε το 2005, ενώ ο Jayden James το 2006.

Το 2008 ο Kevin αφού πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του και με τα πολλά παραπανήσια κιλά του ξαναέκανε σχέση και φυσικά καλωσόρισε άλλη μια κόρη, την Jordan που γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2011.
Και όχι λοιπόν δεν σταμάτησε στο 5ο παιδί, αλλά περιμένουν και το 6ο στη σειρά. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε με για το TMZ. Η σύντροφος του Kevin είναι ήδη 6 μηνών έγκυος και περιμένει αγόρι το όνομα του οποίου είχε τυπώσει στο μπλουζάκι της: Juan Moore.