Έφυγε η Elizabeth Taylor

Έφυγε η Elizabeth Taylor

Το αμερικάνικο δίκτυο ABC μόλις ανακοίνωσε τον θάνατο της μεγάλης ηθοποιού.

Η Elizabeth Taylor άφησε πριν λίγη ώρα την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, στα 79 της χρόνια. Η ηθοποιός αντιμετώπιζε εδώ και πολλά χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας, ώσπου στις αρχές Φεβρουάριο εισήχθη με συμπτώματα καρδιακής ανεπάρκειας στο νοσοκομείο, στο οποίο παρέμενε μέχρι και σήμερα. Η κατάστασή της είχε σταθεροποιηθεί τον τελευταίο καιρό και μάλιστα υπήρχαν ελπίδες για ανάρρωση, κάτι που τελικά δεν κατάφερε να γίνει ποτέ. Ο εκπρόσωπός της δήλωσε πως «Πέθανε γαλήνια».

Η Elizabeth Taylor είχε μείνει και θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας, τόσο για την εκθαμβωτική ομορφιά της και τα θρυλικά, πλέον, βιολετί μάτια της, τους ρόλους της που άφησαν ιστορία και την αγάπη της για τα πανάκριβα διαμαντένια κοσμήματα, όσο και για την ταραχώδη ζωή της, τους πολλούς γάμους και τις παθιασμένες ερωτικές ιστορίες της αλλά και το μοναδικό, ιδιαίτερο, ταπεραμέντο της.

Όπως είχε πει και η ίδια κάποτε «Είμαι μια πολύ αφοσιωμένη σύζυγος. Και πώς να μην χαρακτηριστώ αφοσιωμένη, έχω παντρευτεί τόσες φορές».