Πώς κατάφερε η Beyonce να κρατήσει κρυφό το project του album της;

Πώς κατάφερε η Beyonce να κρατήσει κρυφό το project του album της;

Γιατί τόση μυστικοπάθεια; Ποιος ήταν ο στόχος;

Ύστερα από τόσες φορές που ακούσαμε το BEYONCÉ, το νέο άλμπουμ της Beyoncé Knowles που κυκλοφόρησε Παρασκευή και 13 Δεκεμβρίου, με 14 κομμάτια και 17 βίντεο- την παραδεχόμαστε για τα καλά. Κανείς δεν έμαθε τίποτα για την παραγωγή του άλμπουμ και των βίντεο, ενώ όλο το πρότζεκτ κρατήθηκε μυστικό χωρίς να διαρρεύσει το παραμικρό!

Η Beyoncé αποφάσισε εδώ και μήνες πως ήθελε να επαναπροσδιορίσει την εικόνα της, τις μουσικές επιλογές της και να διαθέσει το νέο της άλμπουμ στο κοινό με αυτόν τον τρόπο. Το μόνο που δεν είχε αποφασίσει ήταν η ημερομηνία κυκλοφορίας. Σύμφωνα με το Us Weekly σκόπευε να το κάνει με το νέο έτος, εξ'ού και τα 14 κομμάτια του 2014, μα η ημερομηνία της Παρασκευής 13/12 της έκανε κλικ μόλις ένα μήνα πριν.

Με πολλή προσπάθεια τα γυρίσματα και το υλικό κρατήθηκαν κρυφά και όλοι όσοι συμμετείχαν είχαν υπογράψει απόλυτη μυστικότητα προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε διαρροή του άλμπουμ στα μέσα. Η βασίλισσα της Rnb δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να την πατήσει όπως οι Katy Perry και Lady Gaga τον περασμένο Αύγουστο, ούτε φυσικά όπως ο φίλος της Kanye West.

Eυτυχώς για την Beyoncé — και για μας επίσης- όλοι τήρησαν την υπόσχεσή τους . Η Βey ήθελε να θυμηθούμε τον παλιό τρόπο που ακούγαμε τα άλμπουμ- όλα τα κομμάτια μαζί- γι αυτό και το διέθεσε έτσι. Τέλικά τα κατάφερε!

Διαβάστε ακόμη:

Η Beyoncé και τρία top models στο νέο της clip

Μας γελάνε τα μάτια μας! Η συντηρητική star έβαλε το string της και κάνει twerking