Τελικά έκανε πλαστική επέμβαση στα χέρια της η Sarah Jessica Parker;

Τελικά έκανε πλαστική επέμβαση στα χέρια της η Sarah Jessica Parker;

Τι αποκάλυψε η ίδια

Όσο και αν θαυμάζουμε την Sarah Jessica Parker η οποία στα 48 της παραμένει μια από τις γοητευτικές γυναίκες του πλανήτη με τεράστια επιρροή, παρ΄ όλα αυτά υπάρχει κάτι πάνω της που δεν είναι καθόλου γοητευτικό.

Τα χέρια της πρωταγωνίστριας του "Sex and the city" ήταν πάντα η αχίλλειος πτέρνα σε μια γενικά άψογη εμφάνιση. Τα αδύνατα και γεμάτα φλέβες χέρια της έχουν φωτογραφηθεί πολλές φορές και έχουν σχολιαστεί όχι πάντα με τόσο κολακευτικά λόγια.

Η ηθοποιός καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε επιτέλους για τα χέρια της και απάντησε στα τελευταία gossip που την ήθελαν να έχει κάνει πλαστική επέμβαση για να τα φτιάξει. Μάλιστα η Sarah δήλωσε ότι διάβασε ένα περιοδικό που παρομοίαζε τα χέρια της με χέρια μάγισσας και την παρέτρεπε να κάνει οπωσδήποτε πλαστική-αν δεν έχει κάνει ήδη.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι το σχόλιο την έκανε σχεδόν να αρρωστήσει, αλλά αυτό δεν κράτησε πολύ. «Αγαπώ τα χέρια μου όπως είναι» δήλωσε βάζοντας τέρμα στις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει διορθωτική επέμβαση.