Τι δώρα πήρε η Nori West για τα Χριστούγεννα; Συγκρατείστε τα νεύρα σας παρακαλούμε

Γωγώ Φούντα
Τι δώρα πήρε η Nori West για τα Χριστούγεννα; Συγκρατείστε τα νεύρα σας παρακαλούμε

Κορίτσια μην κάνετε καμιά τρέλα χρονιάρες μέρες

Αν εσείς φέτος πήρατε για δώρο Χριστουγέννων ένα ζευγάρι παπούτσια, μία τσάντα, ένα πλεκτό πουλόβερ ή ένα... ζευγάρι κάλτσες και είστε τρισευτυχισμένη, αφενός καλά κάνατε και αφετέρου, είστε καλός άνθρωπος και βρίσκετε τη χαρά στα απλά και μικρά.

Ήρθε η ώρα όμως να σας χαλάσουμε τη διάθεση και να σας πούμε ότι ένα τόσο δα πλασματάκι, 6 μόλις μηνών, που φυσικά το μόνο που κάνει είναι... οι βασικές του ανάγκες, πήρε χωρίς καν να προσπαθήσει για τίποτα, τα καλύτερα, με διαφορά δώρα για φέτος!

Αναφερόμαστε φυσικά στο διασημότερο ίσως μωρό αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, ναι είναι η μικρή Nori West, και στα δώρα που έλαβε για τα Χριστούγεννα, τα οποία εμείς, ούτε στον ύπνο μας δεν πρόκειται ποτέ να δούμε, και τα οποία κοστίζουν μερικές χιλιάδες δολάρια!

Οι Stella McCartney, Giuseppe Zanotti, Charlotte Olympia και Hermes Paris, είπαν να στείλουν τα δωράκια τους στο διάσημο βρέφος, ούτε το θείο να ήταν αλλά τελοσπάντων, και η μαμά Kim ανέβασε όλα τα αποκτήματα της μικρής της κόρης στο Instagram ευχαριστώντας έναν έναν ξεχωριστά.

Εδώ να τονίσουμε ότι τα περισσότερα από αυτά ήταν παπούτσια, η Nori ούτε καν μπουσουλάει, τα οποία φυσικά κόστιζαν από 2000 δολάρια και πάνω! Καλοφόρετα να ευχηθούμε και παρακαλούμε μη γίνετε πολύ έξαλλες, γιατί είναι και Χριστούγεννα!

Διαβάστε ακόμη:

Πώς άλλαξε έτσι η Τζένη Μπαλατσινού!

Πού πας καλή μου με το... αθερινόδιχτο;

Ποια celebrity μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με μυστηριώδη ασθένεια;