Η... μαγεία του Χάρι Πότερ αύξησε το εισόδημά του πρωταγωνιστή κατά...

Η... μαγεία του Χάρι Πότερ αύξησε το εισόδημά του πρωταγωνιστή κατά...

Ο DanielRadcliffe φαίνεται πως κράτησε το μαγικό ραβδί του και για το μέλλον

Από τα πιο όμορφα- μαγικά Χριστούγεννα της ζωής του φαίνεται πως ζει ο Daniel Radcliffe που έγινε γνωστός μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Χάρι Πότερ μιας και αύξησε το εισόδημά τους κατά 7 εκατομμύρια ευρώ.


Είναι μόλις 24 ετών και η περιουσία του αξίζει πλέον 55 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με την εταιρία που διαχειρίζεται τα περιουσιακά του στοιχεία ο ηθοποιός αποδεικνύει ότι έχει κρατήσει το...μαγικό ραβδί του Χάρι Πότερ και η καριέρα του κάθε χρόνο πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Μάλιστα την περασμένη χρονιά έπαιξε σε 3 ταινίες.


Να θυμίσουμε ότι ο Radcliffe έκανε το ντεμπούτο του στο BBC1 στο δράμα του David Copperfield το 1999. Σε ηλικία 12 ετών επιλέχθηκε ανάμεσα σε 40.000 υποψηφίους να υποδυθεί τον Χάρι Πότερ. Από τότε έχει δοκιμαστεί στο θέατρο αποσπώντας πολύ καλές κριτικές ενώ επιλέγει τις κινηματογραφικές δουλειές που κάνει.


Όσο για τα χρήματα που έβγαλε από τον Χάρι Πότερ ο ηθοποιός έχει δηλώσει σε συνέντευξή του πως έχεις νιώσει αμήχανα που κέρδισε τόσα πολλά: "Έχω πάρει τόσα πολλά χρήματα για τις ταινίες του Χάρι Πότερ που είναι γελοίο. Αν με ρωτήσει κάποιος, αν τα άξιζα αυτά τα χρήματα, θα πω αμέσως όχι".
Ωστόσο στην ερώτηση αν θα τα έπαιρνε ούτως ή άλλως η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: "Και βέβαια. Έτυχε να βρεθώ σε μια βιομηχανία που οι άνθρωποι πληρώνονται ηλίθια χρηματικά ποσά. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αισθάνομαι σχεδόν ένοχος που έχω βγάλει τόσα μέσα από το Χάρι Πότερ".
Τώρα αυτό να το σχολιάσουμε ή να το αφήσουμε να πέσει χρονιάρες μέρες; Ας το αφήσουμε καλύτερα.

Διαβάστε επίσης:

«Είναι τα μαλλιά ενός... νεκρού»! Ποιος star σχολίασε έτσι τη νέα του πλούσια κουπ;

Ποιοι είναι οι πλουσιότεροι Βρετανοί κάτω των 30 ετών;