Είναι η Paris Hilton ανάμεσα στις πιο ακριβοπληρωμένες dj του κόσμου;

Είναι η Paris Hilton ανάμεσα στις πιο ακριβοπληρωμένες dj του κόσμου;

Τουλάχιστον εκείνη, αυτό πιστεύει και δηλώνει.

Κληρονόμος, socialite, businesswoman, αγαπημένο θέμα για trolling. Μπορούμε να γράφουμε ένα κατεβατό με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας έρχονται στο μυαλό στο άκουσμα του ονόματος της Paris Hilton.

Τώρα ήρθε η ώρα να προσθέσουμε και άλλο ένα: dj. Όχι, άλλη μια dj, αλλά μια από τις πέντε πιο ακριβοπληρωμένες dj του κόσμου (σύμφωνα με τα λεγόμενά της). Κανένας Calvin Harris, κανένας Tiesto. Η Paris έβαλε τα ακουστικά, μπήκε πίσω από το dj booth και τους εξαφάνισε όλους με το ταλέντο της.

Πέρα από το αστείο της υπόθεσης, όντως η Paris παίζει μουσική σε clubs και events και μάλιστα πληρώνεται πλουσιοπάροχα (από 100 έως 350 χιλιάδες δολάρια την ώρα), ενώ τo καλοκαίρι στην Ibiza γέμιζε το club που εμφανιζόταν ασφυκτικά (οι celebs πάντα πουλούσαν).

Απλά μας προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση πρόσφατη δήλωσή της σε δημοσιογράφο που την πέτυχε στο αεροδρόμιο του Los Angeles.

{youtube}OafFhhlci9M{/youtube}

Αφού τον ενημέρωσε πως την Πρωτοχρονιά θα παίζει μουσική στο Las Vegas και το καλοκαίρι και πάλι στην Ibiza, με περισσή αυτοπεποίθηση και αυταρέσκεια συνέχισε πως είναι ανάμεσα στους 5 πιο ακριβοπληρωμένους dj του κόσμου. Κρίμα που δεν έχουμε Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα σύντομα να την φέρουμε να παίξει.