Μετά τον πολύκροτο χωρισμό τους τον Αύγουστο, είναι και πάλι μαζί! Ποιοι είναι;

Γωγώ Φούντα
Μετά τον πολύκροτο χωρισμό τους τον Αύγουστο, είναι και πάλι μαζί! Ποιοι είναι;

Βγήκαν οικογενειακώς και μάλιστα φορώντας τις βέρες τους

Η ανακοίνωση του χωρισμού τους τον Αύγουστο, είχε ομολογουμένως σοκάρει και αιφνιδιάσει τη διεθνή showbiz καθώς κανείς δεν είχε αντιληφθεί προβλήματα στο γάμο τους.

Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό που κυρίως χρειάζονταν, ήταν χρόνος, μιας και το διάστημα που έμειναν χωριστά μάλλον τους έκανε καλό, με αποτέλεσμα να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Έτσι λοιπόν, ο Michael Douglas και η Catherine Zeta-Jones, μαζί με τα 2 τους παιδιά, εθεάθησαν την περασμένη Κυριακή στους δρόμους της Νέας Υόρκης, σαν μια όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια.

Ο Douglas, έδειχνε να έχει ξεπεράσει για τα καλά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα, όπως επίσης και η Catherine η οποία έδειχνε πιο όμορφη και σέξι από ποτέ!

Το διάσημο ζευγάρι και τα 2 τους παιδιά, αφού γευμάτισαν σε εστιατόριο, παρακολούθησαν μία παράσταση στο Broadway και η μέρα τους έκλεισε με σινεμά.

Ο ίδιος ο Douglas μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης και όπως αποδείχθηκε είχε δίκιο. Ελπίζουμε ο γάμος τους να ξεπέρασε για τα καλά τα προβλήματά του γιατί αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood!