Δεν θα πιστεύετε ποιος superstar, μάλλον, είναι ο νέος σύντροφος της Charlize Theron!

Γωγώ Φούντα
Δεν θα πιστεύετε ποιος superstar, μάλλον, είναι ο νέος σύντροφος της Charlize Theron!

Να βρει κι αυτό το κορίτσι την ευτυχία επιτέλους!

H Charlize Theron είναι για πολλούς η ωραιότερη ίσως star του Hollywood, η οποία ωστόσο, παρά τους αμέτρητους θαυμαστές της και φυσικά την αναμφισβήτη γοητεία της, δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει το... λιμάνι της!

Όπως αναφέραμε μόλις χθες, η διάσημη ηθοποιός αυτές τις μέρες κάνει τις διακοπές της στη Hawaii με τις φωτογραφίες της να κάνουν το γύρο του κόσμου, γιατί η αλήθεια είναι ότι σπάνια βλέπουμε τη Theron με μαγιό ή προκλητικά ντυμένη!

Το θέμα βέβαια, δεν είναι το σώμα της 38χρονης star, αλλά η... παρέα η οποία τη συντρόφευε στην ηλιοθεραπεία της. Εκτός δηλαδή από τις 2 φίλες της, η Charlize ταξίδεψε στον εξωτικό προορισμό μαζί με τον καλό της φίλο Sean Penn, η οποίος επέδειξε κι εκείνος με τη σειρά του τους κοιλιακούς του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο stars εμφανίζονται μαζί, καθώς τους συνδέει μακροχρόνια φιλία, όπως επίσης δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν φήμες σχετικά με πιο... ερωτική σχέση μεταξύ τους. Λέτε τελικά ο μεγάλος έρωτας της Charlize να είναι ο Sean Penn; Αναμένουμε...

Διαβάστε ακόμη:

Η 38χρονη Charlize Theron σε μια σπάνια εμφάνιση με μαγιό. Αυτό είναι το σώμα της!

Shirtless men: Τα πιο sexy κορμιά του 2013

«H μητέρα μου ήθελε να κάνω πλαστική στην μύτη όταν ήμουν 9»! Ποια celebrity το είπε;