«Για χρόνια, κατέστρεφα το δέρμα μου με fast food». Ποια supersexy star το είπε;

Γωγώ Φούντα
«Για χρόνια, κατέστρεφα το δέρμα μου με fast food». Ποια supersexy star το είπε;

Δεν είναι όλες τελικά υστερικές με τις... σαλάτες!

Μπορεί στο μυαλό μας οι stars του Hollywood να είναι υστερικές γυναίκες οι οποίες το μόνο που κάνουν είναι γυμναστική και δίαιτα, αλλά επειδή κι αυτές άνθρωποι είναι, τελικά έχουν τις ίδιες ακριβώς αδυναμίες με εμάς!

Μία από αυτές, αποφάσισε να μιλήσει δημόσια μέσω του βιβλίου της The Body Book, αναφερόμαστε στην Cameron Diaz, για τις διατροφικές συνήθειες του παρελθόντος, αλλά και για τις ανασφάλειες που αντιμετώπιζε με την εμφάνισή της.

Όπως είπε λοιπόν, αυτό που συνήθως βλέπαμε στον κινηματογράφο και τα περιοδικά, ήταν ένα ψέμα, μιας και το δέρμα της ήταν γεμάτο σπυράκια. «Υπέφερα από ακμή και το δέρμα μου φαινόταν χάλια. Ντρεπόμουν πάρα γι' αυτό και προσπαθούσα να καλύπτω τις ατέλεις με make up και διάφορα άλλα καλλυντικά. Επιπλέον, είχα κάνει ένα σωρό θεραπείες και τίποτα δεν απέδιδε», εξομολογείται η σέξι Cameron, η οποία βρήκε τη... γιατρειά εκεί που δεν το περίμενε!

«Έτρωγα κάθε μέρα ένα burger και τηγανητές πατάτες. Κάποια στιγμή, άρχισα να μαγειρεύω σπίτι και να τρώω πιο υγιεινά! Δεν είναι τυχαίο που μόλις έκοψα το junk food, το δέρμα μου αμέσως βελτιώθηκε. Μακάρι να το ήξερα νωρίτερα και να μην είχα αναγκαστεί να πάρω ένα σωρό φάρμακα», ολοκλήρωσε.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πώς είναι σήμερα το sexy αγόρι της Samantha απ' το «Sex and the city»

Δείτε παλιούς και νέους σταρ του σινεμά να γίνονται ένα!

Σάλος! Η Britney Spears κατηγορείται ότι... ζωγράφισε ψεύτικους κοιλιακούς (photos)