Ο David Copperfield αρραβωνιάστηκε. Πόσο μοιάζει η πρώην Claudia Schiffer με τη νυν;

Ο David Copperfield αρραβωνιάστηκε. Πόσο μοιάζει η πρώην Claudia Schiffer με τη νυν;

Ο...μάγος δηλώνει ερωτευμένος και ευτυχισμένος στο πλευρό του 28χρονου μοντέλου

Ο εκατομμυριούχος μάγος David Copperfield παρουσιάζει τη νέα σύντροφο που έχει μπει στη ζωή του, μετά την Claudia Schiffer με την οποία και ήταν μαζί πριν από πολλά χρόνια.

DAVID2

Ο λόγος για την 28χρονη Chloe Gosselin γαλλίδα μοντέλο και σχεδιάστρια με την οποία ο David Copperfield γνωρίζοντας περίπου 6 χρόνια και τώρα αποφάσισαν να κάνουν ένα βήμα παρακάτω και να αρραβωνιαστούν. Το μόνο κοινό που έχει η πρώην με τη νυν είναι το modeling αφού κατά τα άλλα εμφανισιακά δεν έχουν καμία σχέση. Άλλωστε όπως δήλωσε και ο ίδιος στο περιοδικό η σχέση του με την Claudia Schiffer ήταν πριν χρόνια και τώρα είναι αφοσιωμένος στην Chloe: "η καρδιά μου και το μυαλό μου είναι στη Chloe".

Ο Copperbfield και η αγαπημένη του έδωσαν συνέντευξη στο περιοδικό Hello! το οποίο και υποδέχθηκαν στο καταφύγιο του διάσημου μάγου στην Καραϊβική. Η νεαρή κοπέλα μιλώντας για τον αρραβωνιαστικό της δήλωσε "τυχερή που έχω βρει τον David. Υπάρχουν πολλοί λίγοι άνθρωποι σαν κι αυτόν. Εδώ και 30 χρόνια βρίσκεται στην κορυφή του επαγγελματικού του χώρου ενώ έχει υλοποιήσει εκπληκτικά πράγματα".