Η Gwen Stefani δωρίζει 1 εκατομμύριο δολάρια για την ενίσχυση της πληγείσας Ιαπωνίας

Η Gwen Stefani δωρίζει 1 εκατομμύριο δολάρια για την ενίσχυση της πληγείσας Ιαπωνίας

Η τραγουδίστρια των No Doubt συμμετέχει με δωρεές και φιλανθρωπικές ενέργειες στην προσπάθεια στήριξης των θυμάτων του πρόσφατου σεισμού και του τσουνάμι της Ιαπωνίας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του CNN η δημοφιλής τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας έκανε μια προσωπική δωρεά για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού σκοπού με τίτλο «Save the Children's Japan Earthquake-Tsunami Children». Η Gwen Stefani δε δίστασε να δωρίσει 1 εκατομμύριο δολάρια και παράλληλα διοργάνωσε και ένα φιλανθρωπικό πλειστηριασμό για τον ίδιο σκοπό. Έπαθλο είναι η ίδια καθώς ο θαυμαστής ο οποίος θα διαθέσει το μεγαλύτερο ποσό θα τη συνοδέψει σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Λος Άντζελες την ερχόμενη εβδομάδα.

Η σχέση της 41χρονης ποπ σταρ με την Ιαπωνία είναι ισχυρή καθώς επέλεξε να δημιουργήσει τη σειρά ρούχων «Harajuku Lovers» εμπνευσμένη από την αγάπη της για την ιαπωνική κουλτούρα και τους ανθρώπους της. Μάλιστα, μια συλλεκτική σειρά από Harajuku Lovers T-shirts θα διατεθούν από την ιστοσελίδα του συγκροτήματος την ερχόμενη εβδομάδα και όλα τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ των θυμάτων του πρόσφατου σεισμού και του τσουνάμι της Ιαπωνίας.