Μα τόσο γόης; O κύριος αυτός ευθύνεται για την πρόσφατη κατάρρευση διάσημης τραγουδίστριας

Γωγώ Φούντα
Μα τόσο γόης; O κύριος αυτός ευθύνεται για την πρόσφατη κατάρρευση διάσημης τραγουδίστριας

Την παράτησε κι αυτή έπεσε στα βαριά! Ποια είναι;

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την ξαφνική νοσηλεία της έτσι κι αλλιώς ιδιαίτερης star, Kesha! Ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι η τραγουδίστρια νοσηλεύεται λόγω των προβλημάτων της με το αλκοόλ, η μητέρα της επιμένει ότι αντιμετωπίζει σοβαρές διατροφικές διαταραχές, οι οποίες την οδήγησαν στην κατάρρευση και κατ΄επέκταση σε ειδική κλινική.

Ωστόσο, μία νέα ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας πρόσφατα, και κάνει λόγο για ερωτική απογοήτευση της Kesha λόγω του χωρισμού της από τον Darren Craig.

Ο Craig έχει σκηνοθετήσει αρκετά από τα videoclip της star, ενώ σύμφωνα με φήμες, ο δεσμός τους μετράει πάνω από ένα χρόνο, παρά το γεγονός ότι είχαν καταφέρει να τον κρατήσουν κρυφό!

Και ενώ η Kesha δήλωνε καψούρα, εκείνος την... έκανε με ελαφρά, αφήνοντας την καλή του στα πρόθυρα κατάρρευσης το καλοκαίρι που μας πέρασε. Και παρά τους όλο οργή και μίσος στίχους της, τίποτα δεν μπόρεσε να την ανακουφίσει και τελικά να την κάνει να ξεχάσει.

Ο Craig, σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον του πρώην ζεύγους, είναι χωρισμένος με παιδιά και όχι ο κατάλληλος τύπος για σχέση. Ο χωρισμός αυτός λοιπόν, οδήγησε την εκκεντρική τραγουδίστρια στο ποτό, ακόμα περισσότερο, προκαλώντας ανησυχία στο περιβάλλον της.

Εκτός βέβαια από το δεδομένο πρόβλημα με τον αλκοολισμό, πολλοί είναι εκείνοι που δεν αποκλείουν και τις διατροφικές διαταραχές, ειδικά μετά τα άσχημα σχόλια του μάνατζερ της Kesha για τα παραπανίσια της κιλά.

Ακόμα μία νεαρή star με σοβαρά προβλήματα. Ελπίζουμε σύντομα να γίνει καλά ό, τι κι αν έχει.

Διαβάστε ακόμη:

Η Kim Kardashian δεν έχει... μαλλιά. Και οι φωτός το επιβεβαιώνουν!Ντοκουμέντο: Έχετε δει ποτέ την Christina Aguilera χωρίς μακιγιάζ;

Ντοκουμέντο: Έχετε δει ποτέ την Christina Aguilera χωρίς μακιγιάζ;

Απίστευτο! Ο κατάξανθος πλέον Johnny Depp ξύρισε και τα γένια του και έγινε κούκλος