Δείτε πώς είναι σήμερα ο αγαπημένος Tζόι απ’ τα «Φιλαράκια»!

Δείτε πώς είναι σήμερα ο αγαπημένος Tζόι απ’ τα «Φιλαράκια»!

Πού βρίσκεται σήμερα;

Ποιος δεν αγάπησε τον αφελή και αξιαγάπητο Τζόι Τριμπιάνι από το σίριαλ τα Φιλαράκια. Ο 46άχρονος σήμερα Matt LeBlanc, αφού πέρασε 10 ολόκληρα χρόνια παίζοντας τόσο πειστικά τον ρόλο του Τζόι, εξαργυρώνοντας το φυσικά με μπόλικη φήμη και ακόμη περισσότερα εκατομμύρια δολάρια, διανύει πλέον ένα διαφορετικό στάδιο της καριέρας του.

Στο σίριαλ "Episodes" που πρωταγωνιστεί παίζει μια πιο άτακτη εκδοχή του εαυτού του, έναν ηθοποιό που λέγεται επίσης Matt LeBlance, αλλά το πρόβλημα είναι ότι αντί να χρησιμοποιήσουν το ταλέντο και το χιούμορ του, οι υπεύθυνοι της εκπομπής προτιμούν άλλους νεότερους κα άγνωστους ηθοποιούς και έτσι ο αγαπημένος μας Τζόι ή Matt μένει πάντα έξω.

Ο τρίτος κύκλος της σειράς μόλις ξεκίνησε στο κανάλι Showtime και έτσι ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο κανάλι extra και στο Mario Lopez. Εκεί είδαμε ότι ο Matt έχασε κάποια κιλά και συνεχίζει και έχει τα μαλλιά του γκρίζα πράγμα που τον κάνει να μοιάζει αρκετά μεγαλύτερος αν και είναι μόλις 46 ετών. ¨Όμως αν και μεγαλοδείχνει, παραμένει πολύ γοητευτικός.