Σφάζονται παλικάρια στα πόδια της Kim! Γιατί ο Kanye επιτέθηκε σε 18χρονο;

Γωγώ Φούντα
Σφάζονται παλικάρια στα πόδια της Kim! Γιατί ο Kanye επιτέθηκε σε 18χρονο;

Ποιος είδε το διάσημο ζεύγος και δεν το φοβήθηκε!

Εντάξει η Kim Kardashian μπορεί να είναι υπέρ του δέοντως διάσημη και πλούσια, αλλά καλώς ή κακώς υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη τούτο που δεν την... πολυσυμπαθούν!

Από τότε μάλιστα, που έγινε και επίσημα ζεύγος με τον πολλά βαρύ και όχι, Kanye West, και τεκνοποίησαν κιόλας, ποιος είδε το διάσημο ντουέτο και δεν το φοβήθηκε!

Αυτό μάλλον δεν πολυσκέφτηκε ένας 18χρονος, ο οποίος βλέποντας μπροστά του την Kim, και προφανώς αγανακτισμένος, από τι δεν ξέρουμε, άρχισε να τη... στολίζει, με διάφορα επίθετα, τονίζοντας στα περισσότερα τα ευτραφή της οπίσθια!

Αμέσως ο Kanye, σαν σωστός σύντροφος που είναι και φυσικά νταής επιτέθηκε στον νεαρό επαναστάτη, ενώ παράλληλα η Kim γκάριζε ότι όλα του τα μπινελίκια έχουν καταγραφεί σε κάμερα! Τελικά η αστυνομία παρενέβη, χωρίζοντας τους 2... θερμόαιμους, ενώ ο νεαρός υβριστής, οπως ο ίδιος εξομολογήθηκε, ήθελε απλά να προκαλέσει αίσθηση!

Kim μου λυπούμεθα, αλλά όταν έχεις τέτοια οπίσθια, για τα μυαλά δεν μιλάμε καν, και τα βγάζεις μονίμως σε κοινή θέα, καλό θα ήταν να δέχεσαι και το κράξιμο! Όσο για τον Kanye, αδερφέ χαλάρωσε και λίγο γιατί έχεις καταντήσει οργισμένο νιάτο, χωρίς καν να είσαι!

Διαβάστε ακόμη:

H αδιανόητη γκάφα που έγινε στις Χρυσές Σφαίρες και προκάλεσε οργή σε όλο το ίντερνετ

Μα πόσο χαζομπαμπάς o David Beckham! Αγόρασε καρδιά 600.000 λιρών για την κόρη του

Χρυσές Σφαίρες 2014: Η τάση στο κόκκινο χαλί ήταν «ξέχασα τα εσώρουχά μου»