Είναι έγκυος η ερωμένη του Ολάντ;

Είναι έγκυος η ερωμένη του Ολάντ;

Αυτό το "ροζ" σκάνδαλο γίνεται κάθε μέρα και καλύτερο

Η ερωμένη του Γάλλου Προέδρου, η ηθοποιός Julie Gayet, είναι τεσσάρων μηνών έγκυος σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από έναν Γάλλο blogger, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι πηγή του είναι ένας πολύ γνωστός δημοσιογράφος από τηλεοπτικό κανάλι.


Λέτε ο Φρασουά Ολάντ να γίνει πατέρας; Και ποιά θα είναι απο εδώ και πέρα η αντίδραση της...αστεφάνωτης πρώτης Κυρίας της Γαλλίας μετά από αυτή τη...βόμβα που έσκασε χθες το βράδυ;


Πάντως προς το παρών δεν υπήρξε επίσημη επιβεβαίωση ή διάψευση σχετικά με την είδηση της εγκυμοσύνης. Ωστόσο χθες ο Πρόεδρος της Γαλλίας κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνέντευξή τύπου, όπου θα αναφερόταν στην οικονομική κατάσταση της χώρας του, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους έαν η Valerie Trierweiler είναι ακόμη η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.


Ο Φρανσουά Ολάντ εύστοχα αρνήθηκε να πει κάτι πολύ συγκεκριμένο και αρκέστηκε στο οτι "Κάθε ένας από εμάς, στην προσωπική του ζωή, μπορεί να περνά δύσκολες περιόδους. Αυτό είναι δική μας υπόθεση. Είναι επώδυνες οι στιγμές. Αλλά έχω μια αρχή, η οποία είναι ότι οι ιδιωτικές υποθέσεις αντιμετωπίζονται ιδιωτικά. Οπότε δεν είναι ούτε η κατάλληλη ώρα ούτε ο κατάλληλος τόπος για αυτά".