Μα, τί έχει συμβεί; Και το Instagram της ντροπαλής star γέμισε με σέξι πόζες

Μα, τί έχει συμβεί; Και το Instagram της ντροπαλής star γέμισε με σέξι πόζες

Με αυτά και με αυτά πάντως αυξήθηκαν οι πωλήσεις των cd's της!

Υπήρχε κάποτε και ένα κορίτσι στη showbiz που δεν έκανε σεξι φωτογραφίσεις. Ένα κορίτσι με πλούσιες καμπύλες, που τις απολάμβανε , όμως, μόνο ο σύζυγος, Jay Z.

Αυτό το κορίτσι που ξέρατε ξεχάστε το. Η Queen Βee ήταν να μην κάνει την αρχή. Η 32χρονη star για την κυκλοφορία του νέου της album αποφάσισε να επιστρατεύσε τα μεγάλα μέσα (όχι μόνο τη φωνή της), δηλαδή τις πληθωρικές της αναλογίες.

Η Beyonce αφού έβλεπε τις πωλήσεις των cd's της να πέφτουν τα τελευταία χρόνια και τις πρωτιές στα charts να μειώνονται δραματικά... θα σκέφτηκε..."Η Rihanna τα δείχνει όλα, η Miley μεγάλωσε και δεν μαζεύεται... καλύτερα να τους δείξει μια πραγματική βασίλισσα πως γίνεται".

Και το έκανε και μέσω των video clips που κυκλοφόρησε πρόσφατα, αλλά και μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Οι εννέα εκατομμύρια ακόλουθοί της απο εκεί που έβλεπαν φωτογραφίες με την κόρη της, Blue Ivy και λοιπές σεμνές φωτογραφίες πλέον αντικρίζουν φωτογραφίες σαν και αυτή που βλέπετε.

Η Bey βγαίνει από την πισίνα κρατώντας ένα ποτήρι σαμπάνιας και το σώμα της βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Για την ιστορία πάντως να σας ενημερώσουμε πως οι πωλήσεις της διάσημης diva έχουν εκτοξευθεί με την αλλαγή του image της.
Να, τα λέμε και αυτά!