Johnny Depp & Amber Heard: Της έγραψε ποιήματα, της αγόρασε πριβέ παραλίες και τώρα...

Γωγώ Φούντα
Johnny Depp & Amber Heard: Της έγραψε ποιήματα, της αγόρασε πριβέ παραλίες και τώρα...

... μήπως ήρθε η ώρα να ακούσουμε καμπάνες;

Πολλοί έκαναν λόγο για γεροντοέρωτα που αργά ή γρήγορα θα ξεφουσκώσει. Άλλοι είπαν ότι τα συναισθήματα δεν είναι και από τις 2 πλευρές εξίσου δυνατά και ειλικρινή, κυρίως λόγω διαφοράς ηλικίας. Τώρα μάλλον όλοι αυτοί θα σκίζουν τα πτυχία τους, για να μην πούμε τα... ιμάτιά τους με την παρακάτω είδηση!

Ένα από τα πιο διάσημα και πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz λοιπόν, ο Johnny Depp και η Amber Heard, φαίνεται πως έχουν ξεπεράσει για τα καλά την... κατακραυγή του κόσμου και τα σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους, και αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα!

Σύμφωνα λοιπόν με αυτόπτες μάρτυρες, η 27χρονη σέξι ηθοποιός, εμφανίστηκε σε εστιατόριο μαζί με μία φίλη της, κάνοντας τα πάντα προκειμένου να μη δείξει τα δάχτυλα στο αριστερό της χέρι! Μάλιστα, κατά την έξοδό της, όπου υπήρχαν φυσικά φωτογράφοι, έκρυψε επιμελώς το επίμαχο σημείο, ενώ ακόμα και την πόρτα του αυτοκινήτου της την άνοιξε ο παρκαδόρος!

Η αλήθεια είναι ότι τόση μυστικοπάθεια σίγουρα μόνο τυχαία δεν είναι. Ακόμα ένα γεγονός είναι ότι ο Johnny είναι τόσο ερωτευμένος μαζί της, που ήταν θέμα χρόνου να γίνει η πρόταση! Άντε παιδιά με το καλό... Η Vanessa τι έχει να πει για όλα αυτά;

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε την Eva Longoria μαθήτρια. Τι παράξενο συνέβαινε με το πρόσωπό της; (φωτό)

Η Maria Menounos πριν και μετά τους στυλίστες και το μέικαπ: Βήμα-βήμα η μεταμόρφωσή της!

«Πείτε με λεσβία, αλλά όχι κι άσχημη»! Σε ποια star ανήκει η δήλωση αυτή;