Eίναι άτακτος ο πλανητάρχης; Φήμες για εξωσυζυγική σχέση και σκηνές από την Michelle

Eίναι άτακτος ο πλανητάρχης; Φήμες για εξωσυζυγική σχέση και σκηνές από την Michelle

Ακόμη ένα ερωτικό πολιτικό σκάνδαλο μετά τις αποκαλύψεις για τον Francois Hollande.

article-2541580-1ABF980400000578-360 634x422

Λες και το σκάνδαλο Closergate δεν ήταν αρκετό για τον διεθνή Τυπο. Μετά τον καταιγισμό δημοσιευμάτων για την παράνομη σχέση του Γάλλου Προέδρου, τελευταίο δημοσίευμα του πειοδικού "National Esquire" αναφέρει πως και το πρώτο ζευγάρι των Ηνωμένων Πολιτείων αντιμετωπίζει σοβαρή κρίση στον γάμο του.

Στο ρεπορτάζ το περιοδικό υποστηρίζει πως η κρίση στη σχέση των Obama ξεκίνησε μετά την εμφάνισή τους στην κηδεία του Nelson Madela και μετά την ανακάλυψη από την Πρώτη Κυρία πως οι σωματοφύλακες του Προέδρου του κάνουν πλάτες για την απιστία του.

Το περιοδικό προσθέτει ακόμη πως η Michelle θα παραμείνει στο πλευρό του συζύγου της μέχρι να λήξει η θητεία του προς το παρόν, όμως, μένουν ήδη σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες. Η είδηση βεβαίως δεν έχει επιβεβαιωθεί από άλλες πηγές, αλλά το συντηρητικό αμερικανικό κοινό σοκαρίστηκε καθώς το ζεύγος ήταν υπόδειγμα ευτυχισμένης οικογένειας.

Το National Esquirer υποστηρίζει πως οι πρώτες καβγάδες ξεκίνησαν κατά την επίσκεψη του ζευγαριού στη Νότια Αφρική. Ο Barack Obama στην επιμνημόσυνη δέηση του Mandella επιδόθηκε σε selfies φωτογραφίες με την όμορφη Πρόεδρο της Δανίας.

Διαβάστε ακόμη:

Η Nori West είναι το πιο όμορφο μωρό της showbiz και οι νέες της φωτό το αποδεικνύουν!