Jennifer Aniston: Θα αποκτήσει μωρό μέσω... παρένθετης μητέρας;

Γωγώ Φούντα
Jennifer Aniston: Θα αποκτήσει μωρό μέσω... παρένθετης μητέρας;

Η διάσημη ηθοποιός είναι έτοιμη να γίνει μητέρα με οποιοδήποτε τρόπο

Κι εκεί που λέγαμε ότι η Jennifer Aniston μάλλον το πάει για χωρισμό με τον Justin Theroux, μία νέα είδηση έρχεται για να ταράξει τα... ήρεμα νερά του Hollywood μιας και το διάσημο ζεύγος, όχι μόνο δε χωρίζει αλλά πολύ σύντομα θα αποκτήσει μωρό!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, οι 2 τους σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο παρένθετης μητέρας, μιας και το βιολογικό ρολόι της Jennifer τους έχει... ξεκουφάνει, και μιας και οι διάφορες θεραπείες γονιμότητας αλλά και οι προσπάθειές τους, δεν απέδωσαν μέχρι τώρα τα αναμενόμενα.

Μάλιστα, η Aniston στο μεγάλο αυτό βήμα, έχει δίπλα της και την καλή της φίλη Nicole Kidman, η οποία μπορεί την πρώτη της κόρη να την έκανε φυσιολογικά, τη δεύτερη όμως την απέκτησε κι εκείνη μέσω παρένθετης.

«Η Jennifer και ο Justin αναζητούν ήδη την κατάλληλη και θέλουν να την έχουν βρει το αργότερο μέχρι το καλοκαίρι. Όσο για την Nicole, λατρεύει την Jennifer και πιστεύει ότι είναι τέλειο ζευγάρι με τον Justin», αναφέρει άτομο από το περιβάλλον των δύο star.

Αν όντως έχουν πάρει την μεγάλη απόφαση, να τους ευχηθούμε τα καλύτερα. Ωστόσο το ρεπορτάζ δεν κάνει καμία αναφορά στην μεταξύ τους σχέση και την κρίση που ακόμα περνάει. Εκτός βέβαια αν το παιδί, είναι αποκλειστικά και μόνο θέμα της Aniston. Ίδωμεν...

Διαβάστε ακόμη:

Alien Alert: Ποια star πραγματοποίησε τη χειρότερη και πιο τρομακτική της εμφάνιση ever;

Η sexy πόζα της star μέσα στο... ψυγείο της. Ποια τα πέταξε έξω;

Ποια star παραμορφώθηκε (ακόμη περισσότερο) μετά την πλαστική στα χείλη; (φωτός)