Όσο κι αν προσπαθήσετε, δεν θα βρείτε ποια είναι η έφηβη της φωτογραφίας!

Γωγώ Φούντα
Όσο κι αν προσπαθήσετε, δεν θα βρείτε ποια είναι η έφηβη της φωτογραφίας!

Η οποία σίγουρα υπέστη... μετάλλαξη!

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε, κλειδωμένες σε ένα... απαγορευμένο συρτάρι, το κλειδί του οποίου το φρουρεί ένας δράκος(!), παλιές φωτογραφίες οι οποίες κάθε φορά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, και εννοούμε φίλους και συγγενείς, θέλετε να ανοίξει η γη να σας καταπιεί, μιας και δείχνετε το λιγότερο... τερατάκι!

Τι να πουν λοιπόν και οι διάσημοι ανά τον κόσμο, οι οποίοι καθημερινά σχεδόν, διασύρονται για κάτι για το οποίο, πραγματικά δε φταίνε καθόλου; Όσον αφορά στη συγκεκριμένη φωτογραφία, και κατ' επέκταση κοπέλα, όσο κι αν το παλέψαμε, όσο κι αν το προσπαθήσαμε, δεν μπορέσαμε να αποκρυπτογραφήσουμε το διάσημο πρόσωπο που κρύβεται από... πίσω!

131030-courtney-love

Και ομολογούμε, ότι και αφού διαβάσαμε το όνομα, κάποιες αμφιβολίες τις είχαμε! Για να γίνουν λοιπόν τα αποκαλυπτήρια, το άχαρο, για να το πούμε ευγενικά, κορίτσι, είναι η... Courtney Love!

Πραγματικά δεν ξέρουμε τι μετάλλαξη μπορεί να της συνέβη μετέπειτα, ώστε να γίνει η γυναίκα που σαγήνευσε τον Curt Cobain, αλλά βλέποντας τη φωτογραφία αυτή συνειδητοποιούμε ότι για όλους υπάρχει ελπίδα, αρκεί να το λέει η ψυχούλα τους! Και της Courtney σίγουρα το έλεγε!