Η δήλωση βόμβα της Victoria Beckham: «Δεν θα το κάνω ποτέ ξανά»!

Γωγώ Φούντα
Η δήλωση βόμβα της Victoria Beckham: «Δεν θα το κάνω ποτέ ξανά»!

Τι διαγράφει διά παντός από τη ζωή της;

Μπορεί να έγινε αρχικά διάσημη ως τραγουδίστρια και πιο συγκεκριμένα ως μέλος του πιο θρυλικού και λατρεμένου girl band που πέρασε ποτέ από την μουσική σκηνή, αλλά φαίνεται ότι τώρα πια, όχι μόνο δε συζητάει καν για... reunion, αλλά δε θέλει να έχει καμία σχέση με το τραγούδι.

Ο λόγος φυσικά για τη Victoria Beckham η οποία έδωσε συνέντευξη στο Vanity Fair, και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τη σύντομη επανένωση των Spice Girls για την Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012. «Δεν θα το έκανα ποτέ ξανά», δήλωσε η Victoria και συνέχισε: «Ήταν τεράστια τιμή να εμφανιστούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αισθάνομαι πολύ τυχερή γι' αυτό. Ωστόσο πρέπει να πω ότι ευχαριστώ πολύ τον κόσμο αλλά οι Spice Girls έχουν τελειώσει για μένα. Καμιά φορά πρέπει να ξέρεις εσύ ο ίδιος πότε πρέπει να αποχωρείς».

Έχουμε την εντύπωση ότι η διάσημη fashion designer πλέον, έγινε από σπόντα τραγουδίστρια μιας και η μόδα ήταν πάντοτε, σύμφωνα με την ίδια, το μεγάλο της πάθος. Άραγε τα υπόλοιπα μέλη του group τι έχουν να πουν γι' αυτές τις δηλώσεις, δεδομένου ότι κάποιες καλοβλέπουν ένα πιο... μόνιμο reunion;

Διαβάστε ακόμη:

Jennifer Aniston: Θα αποκτήσει μωρό μέσω... παρένθετης μητέρας;

Θεοφανία Παπαθωμά-Πασχάλης Τσαρούχας: Ο οριστικός χωρισμός και η νέα ζωή της Θεοφανίας

Το boob-story της Άννα Βίσση, η λεσβία Miley Cyrus και βασικά μαθήματα αποπλάνησης