Το τέλειο μανικιούρ σε... αντρικά δάχτυλα: Σε ποιον κύριο ανήκουν τα περιποιημένα άκρα;

Γωγώ Φούντα
Το τέλειο μανικιούρ σε... αντρικά δάχτυλα: Σε ποιον κύριο ανήκουν τα περιποιημένα άκρα;

Και μετά τι;

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει κάνει περισσότερες πλαστικές επεμβάσεις και από την Joan Rivers, και μπορεί η φίγουρα του, από αντρική αθλητική να μεταρέπεται όλο και περισσότερο σε... θηλυκή, και όχι αθλητική, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτή τη φορά κατάφερε να μας αιφνιδιάσει!

Αφού λοιπόν μάθαμε ότι θέλει να αφαιρέσει το μήλο του Αδάμ, γιατί απλά τον ενοχλεί, και αφού το μαλλάκι του όσο πάει και μακραίνει, φτιάχνοντας μία αξιοζήλευτη χαίτη, ο Bruce Jenner τώρα πια κυκλοφορεί και με... άψογο μανικιούρ!

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν τον τσάκωσε στο Malibu όπου πλέον ασχολείται εντατικά με το surf, να ψωνίζει από κατάστημα με αθλητικά είδη, και μοιραία ο φακός εστίασε στα... κομψότατα άκρα του! Ο Bruce λοιπόν φαίνεται ότι επισκέπτεται τακτικά την μανικιουρίστα του, μιας και τα αλά γαλλικά νύχια του, μαρτυρούν ότι δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ομορφιά των χεριών του!

Δεν είναι άλλωστε άγνωστες οι διάφορες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με τον πρώην ολυμπιονίκη και πρώην σύζυγο της Kris Jenner, ότι λατρεύει τα γυναικεία ρούχα και τις γυναικείες συνήθειες, μιας και μεταξύ άλλων έχει κάνει και ριζική αποτρίχωση, ωστόσο τόσο οι 2 του κόρες, Kylie και Kendall, όσο και η θετή του κόρη Kim Kardashian, έχουν σπεύσει κατά καιρούς να τον υπερασπιστούν.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μας πέφτει κανένας απολύτως λόγος. Ας κάνει τα νύχια του και σκούρο κόκκινο! Αν εκείνος νιώθει καλά, εμάς μας περισσεύει!

Διαβάστε ακόμη:

Η Cheryl Cole έγινε λιώμα και το μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram (photo)

Τι κρύβει αυτή η φωτό της Beyonce που προκάλεσε χιλιάδες σχόλια;

Τι συγκινητικό δώρο έκανε η Πάολα στους συνεργάτες της τα Χριστούγεννα;