Η μαμά ποιας τραγουδίστριας δήλωσε ότι παραλίγο να πεθάνει από διατροφική διαταραχή;

Η μαμά ποιας τραγουδίστριας δήλωσε ότι παραλίγο να πεθάνει από διατροφική διαταραχή;

Οι δηλώσεις σε μεγάλο αμερικανικό περιοδικό που σοκάρουν

 

 

Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από όταν η εν λόγω τραγουδίστρια σόκαρε τους θαυμαστές της, όταν εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης, για να θεραπευτεί από την διατροφική διαταραχή που την ταλαιπωρεί. Μία εβδομάδα μετά την εισαγωγή της 27χρονης στην κλινική, η μητέρα της, Pebe Sebert, εισήχθη και η ίδια, επικαλούμενη διαταραχή λόγω μετα-τραυματικού στρες. Η Sebert μίλησε για την διατροφική διαταραχή της κόρης της, που δεν είναι άλλη από την Kesha, στο περιοδικό People.

kesha mesa

«Για πολύ καιρό, παρακολουθούσα την όμορφη, γεμάτη αυτοπεποίθηση, υπέροχη κόρη μου να γίνεται αντικείμενο χλευασμού και κριτικής για την εμφάνιση και το βάρος της, σε σημείο που παραλίγο να πεθάνει», είπε. «Κάποια φορά, κατά την διάρκεια ενός επαγγελματικού τηλεφωνήματος, ο πρώην μάνατζέρ της ούρλιαζε "Πρέπει να χάσεις βάρος! Δεν με νοιάζει τι θα κάνεις... πάρε ναρκωτικά, μην τρως, κάνε εμετό!"».

Η ίδια η Kesha είπε, για την περιπέτεια της υγείας της: «Είμαι σταυροφόρος της αγάπης για τον εαυτό μας, αλλά δυσκολεύτηκα λίγο στην πράξη», με την Sebert να συμπληρώνει «Η Kesha δεν ενδιαφέρεται πια αν θα κάνει άλλο δίσκο. Θέλει μόνο να είναι υγιής και ευτυχισμένη».

Διαβάστε ακόμα:
Ποια φιλόζωη σταρ πιάστηκε στα πράσα με ελεφαντόδοντο στην κατοχή της;
Μα τόσο γόης; O κύριος αυτός ευθύνεται για την πρόσφατη κατάρρευση διάσημης τραγουδίστριας
Σε κλινική η Ke$ha για διατροφικές διαταραχές!