«Ευχαρίστως σκότωνα τον πατέρα μου αν γλίτωνα τη φυλακή»! Ποια celebrity το είπε;

Γωγώ Φούντα
«Ευχαρίστως σκότωνα τον πατέρα μου αν γλίτωνα τη φυλακή»! Ποια celebrity το είπε;

Κάποιος να τη φιμώσει τελοσπάντων!

Γενικότερα δεν είναι και η πιο διακριτική παρουσία της αμερικανικής τηλεόρασης, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά φροντίζει να μας... αιφνιδιάζει, πότε ευχάριστα και πότε δυσάρεστα με τα λεγόμενά της.

Ο λόγος για τη διάσημη παρουσιάστρια και κολλητή των star, Chelsea Handler, η οποία μάλλον δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα της κλειστό γα κανένα λόγο, με αποτέλεσμα κάθε φορά να εκτοξεύει πράγματα τα οποία κομματάκι σοκάρουν!

Το τελευταίο της χτύπημα, η πρόσφατη συνέντευξή της και η απάντηση που έδωσε στην ερώτηση: Ποια αμαρτία θα έκανες αν μπορούσες να τη γλιτώσεις! Η Chelsea όπως καταλαβαίνετε δεν μάσησε τα λόγια της και είπε: «Θα σκότωνα τον πατέρα μου. Υπάρχει ένα όριο ηλικίας και αυτός πια το έχει ξεπεράσει! Με χαρά θα τον σκότωνα αν μπορούσα να αποφύγω τη φυλακή. Θα σκεφτόμουν επίσης και τη λύση της ευθανασίας! Γενικότερα αυτή την περίοδο δε φέρνει χαρά σε κανέναν. Μόνο προβλήματα».

Σίγουρα ένας άνθρωπος μεγάλης ηλικίας και ανήμπορος, δεν είναι πάντα και το πιο ευχάριστο για τους συγγενείς που τον αναλαμβάνουν, αλλά μήπως είναι κάπως... σκληρή; Λέμε τώρα!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε το πρώτο φιλί του Bradley Cooper στην 16 χρόνια νεότερη σύντροφο του

Kim, μαζέψου καλή μου: Δε θα πιστεύετε πώς βγήκε έξω η Kardashian (φωτός)

Δείτε τον κούκλο γιο της Goldie Hawn και του Kurt Russell σε μία σπάνια εμφάνιση