Μα τι σκεφτόταν; Αυτή είναι η πιο... αψυχολόγητη εμφάνιση σε κόκκινο χαλί που είδατε ποτέ!

Γωγώ Φούντα
Μα τι σκεφτόταν; Αυτή είναι η πιο... αψυχολόγητη εμφάνιση σε κόκκινο χαλί που είδατε ποτέ!

Τουλάχιστον υπήρχε εσώρουχο

Η περίοδος αυτή, είναι η περίοδος των βραβείων, όχι εδώ φυσικά, μιλάμε για το Hollywood, και άρα η αγαπημένη εποχή όσων λατρεύουν να χαζεύουν εφανίσεις στο κόκκινο χαλί, και να κάνουν τη δική τους προσωπική κριτική με μοναδικούς ακροατές την... παρέα τους!

Και ενώ μέχρι χθες, δεν προλαβαίναμε τις σέξι και πραγματικά κομψές εμφανίσεις, ομολογούμε ότι τα χθεσινά βραβεία National Television Awards, και να μην τα γνωρίζετε δε χάλασε κι ο κόσμος, εξελίχθηκαν σε μία... ωδή στην κακογουστιά!

Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν, και επειδή ξέρουμε ότι σας αρέσουν αυτά, συλλέξαμε από το συνολικό χάος, τη χειρότερη, πιο αψυχολόγητη, κιτς και πρόστυχη εμφάνιση που έχουμε δει ποτέ, και πιστεύουμε θα συμφωνήσετε μαζί μας!

Η ηθοποιός Rachel Wilde εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, φορώντας ένα... ρομπάκι θα το πούμε, διάσημου οίκου, αλίμονο, το οποίο κάλυπτε μόνο το πάνω μέρος του κορμιού της! Τι εννοούμε με αυτό; Ενώ μέχρι την μέση την έλεγες και ντυμένη, λίγο πιο χαμηλά, υπήρχε ένα τεράστιο άνοιγμα, και πίσω από αυτό ξεπρόβαλε περήφανο, ένα μπλε, ίσως και θαλασσί εσώρουχο! Όχι, δεν έκανε κάποια απότομη κίνηση και απλά φάνηκε κατά λάθος, δεν είμαστε και τόσο κακοί. Το εσώρουχο φαινόταν καθόλη τη διάρκεια της... βόλτας της, τραβώντας φυσικά, όχι βλέμματα θαυμασμού αλλά κυρίως απορίας!

Το μόνο θετικό της υπόθεσης, είναι ότι... φορούσε, αποδεδειγμένα εσώρουχο! Κάτι που σπανίζει στις μέρες μας! Επίσης αναδείχθηκε και η πιο κακοντυμένη της βραδιάς. Μια βραδιά, που δυστυχώς δεν είχε καμία καλοντυμένη παρουσία. Θλιβερή πρωτιά...

Διαβάστε ακόμη:

«Ευχαρίστως σκότωνα τον πατέρα μου αν γλίτωνα τη φυλακή»! Ποια celebrity το είπε;

Ποια celebrity πήγε για πεζοπορία και... γκρεμοτσακίστηκε;

Φώτης Γιαννιώτης: Πώς είναι σήμερα το άλλοτε διασημότερο μοντέλο των 90s;