Ποιος και γιατί απαγόρευσε στην Keira Knightley να... σουφρώνει τα χείλη της;

Γωγώ Φούντα
Ποιος και γιατί απαγόρευσε στην Keira Knightley να... σουφρώνει τα χείλη της;

Μα τόση καταπίεση πια;

Η Keira Knightley είναι μία από τις πιο διάσημες, ταλαντούχες και όμορφες νεαρές ηθοποιούς του Hollywood. Και όπως όλοι οι Χολιγουντιανοί αστέρες, έχει κι αυτή ένα... σήμα κατατεθέν, το οποίο όμως σύμφωνα με την ίδια, κάποτε είχε δεχτεί πόλεμο από διάσημο σκηνοθέτη γιατί τον... ενοχλούσε!

H Keira λοιπόν, από την αρχή της καριέρας της διαθέτει αυτό το χαρακτηριστικό σούφρωμα χειλιών, όχι όμως υπό την μορφή duckface, αλλά πιο πολύ με μία μέθοδο ρουφήγματος των μαγούλων, το οποίο σου έδινε την εντύπωση ότι το κορίτσι αυτό χρειάζεται ειδικό μασελάκι για να ξεκουράζει άνω και κάτω γνάθο στο τέλος της ημέρας!

Όπως λοιπόν αποκάλυψε, ο σκηνοθέτης του Pride and Prejudice, Joe Wright της είχε απαγορεύσει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων να παίρνει τη συγκεκριμένη έκφραση, κάτι που όπως εξομολογήθηκε τη σόκαρε γιατί δεν είχε συνειδητοποιήσει ποτέ της ότι το έκανε τόσο πολύ!

Φαίνεται όμως ότι ο Wright τα έλεγε πάντα έξω από τα δόντια, γιατί εκτός από την απαγόρευση που είχε θέσει στη διάσημη ηθοποιό, εμμέσως πλην σαφώς την είχε αποκαλέσει και... άσχημη! «Ο Joe αρχικά δεν με ήθελε για τον ρόλο της Elizabeth Bennet στο Pride and Prejudice γιατί πίστευε ότι ήμουν αρκετά όμορφη. Όταν όμως με είδε από κοντά με κοίταξε καλά καλά και είπε, α όχι μια χαρά είσαι τελικά», λέει η Keira αποδεικνύοντας ότι παρόλη την καταπίεση που έχει υποστεί, έχει ακόμα το κουράγιο(!) να κάνει χιούμορ!

Το αστείο δε της υπόθεσης, είναι ότι όταν συνεργάστηκε με τον ίδιο σκηνοθέτη για το διαφημιστικό σποτ της Chanel, εκείνος της είπε: «Θυμάσαι το σούφρωμα που σου είχα απαγορεύσει; Τώρα το θέλω περισσότερο από ποτέ»!

Κα μετά αναρωτιόμαστε γιατί οι stars έχουν ψυχολογικά προβλήματα!

Διαβάστε ακόμη:

Οι stars του Hollywood συμβουλεύουν: Τα do's για καλύτερο sex!

Φώτης Γιαννιώτης: Πώς είναι σήμερα το άλλοτε διασημότερο μοντέλο των 90s;

«Ευχαρίστως σκότωνα τον πατέρα μου αν γλίτωνα τη φυλακή»! Ποια celebrity το είπε;