4 πράγματα που δεν ήξερες για το νέο it - girl του Hollywood Lupita Nyong’o

4 πράγματα που δεν ήξερες για το νέο it - girl του Hollywood Lupita Nyong’o

Κάνε στην άκρη, Jennifer Lawrence! Το Hollywood απέκτησε νέο it – girl, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί, που κάνει πρωτοσέλιδα και σε λίγο καιρό όπως όλα δείχνουν θα αποκτήσει και το πρώτο της χρυσό αγαλματίδιο... το όνομα αυτής Lupita Nyong'o.

Ο λόγος που την ξεχωρίσαμε -τόσο εμείς όσο και ο διεθνής Τύπος- είναι όχι μόνο η εντυπωσιακή της παρουσία μέσα στα φορέματα των διάσημων σχεδιαστών, αλλά γιατί η φετινή υποψηφιότητά της για Όσκαρ για την ερμηνεία της στο "12 Υears a Slave" απέδειξε το φυσικό της ταλέντο. Επειδή σε λίγες εβδομάδες όλος ο κόσμος θα μιλάει για εκείνη εμείς σας αποκαλύπτουμε τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για εκείνη για να μην σε πιάσουν αδιάβαστη.

1. Προέρχεται από πολιτική οικογένεια. Ο πατέρας της Peter Anyang Nyong's είναι πρώην Υπουργός και τωρινό μέλος του Κοινοβουλίου της Κένυας. Εξαιτίας της έκθεσης της στη δημοσιότητα από μικρή ηλικία δεν την φοβίζει τώρα που είναι το κέντρο του καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος. "Mεγάλωσα ως παιδί ενός διάσημου πατέρα κι έτσι η σχέση μου με τη φήμη δεν είναι κακή".

2. Λατρεύει τα σίριαλ του '90
Μεγαλώνοντας στη Κένυα ήταν φανατική θαυμάστρια των αμερικανικών τηλεοπτικών σειρών, Step by Step, Full House, Fresh Prince of Bel-Air, and Friends.


3. Η ερμηνεία της στο 12 Υears a Slave ήταν εμπνευσμένη από τη Whoopi Goldberg και τον Michael Jackson
Η Lupita δήλωσε πως για την αριστουργηματική (κατά εμάς) ερμηνεία της στο 12 Years a Slave εμπνεύστηκε από την ερμηνεία της Whoopi στο The Color Purple. "H Whoopi μου μοιάζει, έχει μαλλιά σαν και τα δικά μου και είναι σκούρα σαν κι εμένα. Μεγάλωσα βλέποντα αμερικανική τηλεόραση. Ήταν λίγα τα πράγματα που έβλεπα από την Κενυατική τηλεόραση". Αγαπημένος της μουσικός που επηρέασε όπως λέει και την προσωπικότητά της και ήταν ο Michael Jackson. "Yπάρχει κάτι σε αυτόν που με εντυπωσίαζε πάντα. Μάλλον τα παιδικά του χρόνια".

4. Έχει πολύ χιούμορ
Στην ευχαριστήρια ομιλία της στα φετινά SAG Aqwards εντυπωσίασε τους πάντες μέσα στην αίθουσα με τα απλά και συγκινητικά της λόγια. Απέδειξε, όμως, παράλληλα και πόσο χιούμορ διαθέτει εκείνη, αλλά και ο μπαμπάς της,.... "Όταν πήρα τον ρόλο ο πρώτος άνθρωπος που τηλεφώνησα ήταν ο πατέρας μου και του είπα: 'Μπαμπά, πήρα ένα ρόλο σε μια ταινία και θα παίξω μαζί με τον Brad Pitt' . "Εκείνος μου απάντησε: 'Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά χαίρομαι που επιτέλους βρήκες δουλειά'...".

Διαβάστε ακόμη:

H Μichelle Obama είναι ΘΕΑ: Δείτε τι έκανε μέσα στο Λευκό Οίκο (video)