Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο χώρισε η Kelly Osbourne. Kαι δεν αυτό που νομίζετε

Γωγώ Φούντα
Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο χώρισε η Kelly Osbourne. Kαι δεν αυτό που νομίζετε

Τι οδήγησε τελικά το διάσημο ζεύγος στην ακύρωση του αρραβώνα τους;

Θυμάστε που λίγες μέρες πριν μάθαμε για τον αιφνίδιο χωρισμό της Kelly Osbourne από τον αρραβωνιαστικό της Matthew Mosshart και μάλιστα μόλις λίγους μήνες από την πρόταση γάμου;

Παρόλο λοιπόν που και ο ένας και ο άλλος διαβεβαίωσαν ότι αγαπιούνται πραγματικά και ότι χωρίζουν πολύ φιλικά, νέες... σκοτεινές και ζοφερές, καλά υπερβάλουμε λίγο, πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας, και αποδεικνύουν ότι ο Matthew... την είχε λερωμένη τη φωλιά του!

Σύμφωνα λοιπόν με φίλη της, ωραία φίλη κι αυτή, η Kelly είχε από καιρό αρχίσει να υποψιάζεται ότι ο καλός της την απατά, και μάλιστα είχε ζητήσει από τους φίλους της να τον προσέχουν όσο εκείνη έλειπε για επαγγελματικές υποχρεώσεις. «Ανακάλυψε ότι ο Matthew ταξίδευε συχνά στο L.A και έμενε σε ξενοδοχεία, διάφορες μέρες της εβδομάδας. Στη συνέχεια η Kelly έψαξε το κινητό και το λάπτοπ του και βρήκε ότι διατηρούσε επαφές με διάφορες γυναίκες κάτι που φυσικά οδήγησε και στο χωρισμό», αποκάλυψε η φίλη της star.

Είδατε τελικά που τα φαινόμενα απατούν; Γιατί η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι το γλυκό αυτό αγόρι θα αποδεικνυόταν... μέγας μπερμπάντης!

Διαβάστε ακόμη:

Χωρισμός βόμβα! Ποιο διάσημο και πολύ αγαπημένο ζευγάρι μόλις... χώρισε;

Ποια διάσημη κόρη ετοιμάζει σειρά μακιγιάζ με την (επίσης διάσημη) μαμά της;

Γιατί το Mega ψάχνει απεγνωσμένα την ελληνίδα Sofia Vergara;