Η ωραιότερη ξανθιά της Αγγλίας έγινε κοκκινομάλλα! Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή

Η ωραιότερη ξανθιά της Αγγλίας έγινε κοκκινομάλλα! Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή

H 32χρονη star απολαμβάνει οικογενειακές διακοπές στο Μεξικό.

Έγινε το it girl του Hollywood και παγκόσμιο fashion icon όταν πρωταγωνίστησε δίπλα στον Jude Law στην ταινία που όλοι αγαπήσαμε, Alfie. Οι κατάξανθες μπούκλες της και το αγγελικό της πρόσωπο την έχρισαν εν μία νυκτί αγαπημένο κορίτσι εκατομμυρίων γυναικών, αλλά και αντικείμενο πόθου για όλους τους άντρες ανά τον πλανήτη.

Η Sienna Miller που έχει κάνει μια παύση στα επαγγελματικά της για να αφιερωθεί στον ρόλο της μαμάς δεν είναι πια ξανθιά! Η 32χρονη αγγλίδα που την είχαμε χάσει και από τις gossip στήλες των περιοδικών απαθανατίστηκε από τον φακό να απολαμβάνει ηλιόλουστες διακοπές στο Μεξικό μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Sturridge και την κόρη τους Marlowe.

Πραγματικά όταν είδαμε τις φωτογραφίες δεν μπορούσαμε να αναγνωρίσουμε πως η κοκκινομάλλα που βλέπαμε ήταν η Sienna Miller, που το λαμπερό ξανθό της ήταν το σήμα κατατεθέν της. Παρόλα αυτά παραμένει όμορφη με ιδανικές αναλογίες αν σκεφτείτε πως δεν προσέχει τη διατροφή της, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, ενώ τη μικρή της κόρη την απέκτησε πριν από ενάμιση χρόνο.

Διαβάστε ακόμη:

4 πράγματα που δεν ήξερες για το νέο it - girl του Hollywood Lupita Nyong'o