Εγκυμοσύνες που δεν αποκαλύφτηκαν από τις διάσημες μαμάδες

Εγκυμοσύνες που δεν αποκαλύφτηκαν από τις διάσημες μαμάδες

Όταν η μαμά δεν το λέει, η κοιλίτσα το φωνάζει.

Μπορεί η εγκυμοσύνη να είναι μία από τις ομορφότερες περιόδους για τις μέλλουσες μανούλες, όταν όμως εκείνες είναι celebrities, πολλές φορές ανάμεσα στην ευτυχία τους και την οικογένειά τους μπλέκονται τεράστια συμβόλαια, συνεργασίες αλλά και ανασφάλειες που τις κάνουν να αποφεύγουν αποκαλύψουν το μυστικό τους παρά μόνο όταν ο χρόνος τους το επιβάλλει ή όταν κάποιος άλλος μαρτυριάρης ξεσκεπάσει τη χαρμόσυνη είδηση.
Η Πέγκυ Ζήνα είχε μιλήσει στο Θέμη Γεωργαντά και στο ραδιοφωνικό σταθμό Δρόμος FM 8.98 για την εγκυμοσύνη λέγοντας, «Η εγκυμοσύνη ούτε επιβεβαιώνεται, ούτε διαψεύδεται. Απλά φαίνεται. Πολύ απλά θεωρώ ότι, όπως ο έρωτας και ο βήχας, η εγκυμοσύνη δεν κρύβεται και είναι κάτι που θα φανεί έτσι κι αλλιώς. Αρκετές γυναίκες την προστατεύουν την εγκυμοσύνη τους το πρώτο διάστημα. Κάθε γυναίκα όμως περιμένει την στιγμή που θα νιώσει ασφαλής για να το ανακοινώσει, γιατί είναι μια πολύ χαρούμενη και σημαντική στιγμή». Αφήνοντας υπονοούμενα, η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν αποκάλυψε τίποτα περί εγκυμοσύνης μέχρι που πολύ πρόσφατα ο καλός της φίλος έβγαλε το μυστικό της στη φόρα.

Η Φαίη Σκορδά, έκρυψε την εγκυμοσύνη της δύο μήνες και μετά μαρτύρησε το μυστικό της live στην πρωινή της εκπομπή, «Πρωινό μου». Έχοντας ως καλεσμένο τον Κώστα Αποστολάκη και ζορίζοντάς τον με μία ερώτηση, εκείνος της απάντησε αφοπλιστικά, «να σου πω Φαίη είσαι έγκυος;», αναγκάζοντάς τη να το παραδεχτεί λέγοντας, «Ε, εσύ πώς με βλέπεις;».

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι άλλη μία διάσημη μέλλουσα μανούλα που θέλησε να κρύψει το ευτυχές γεγονός. Αν και το Φεβρουάριο εθεάθη στο μαιευτήριο Ιασώ και μάλιστα νοσηλεύθηκε για μια ολόκληρη εβδομάδα σε συγκεκριμένη μονάδα όπου νοσηλεύονται αποκλειστικά και μόνο γυναίκες σε κατάσταση εγκυμοσύνης, εκείνη αρνήθηκε να σχολιάσει. Όταν μάλιστα η Κατερίνα επέστρεψε στην εκπομπή της μετά από απουσία δύο εβδομάδων, η αλλαγή στην εικόνα της ήταν εμφανής. Ήρεμη, πολύ πιο χαμογελαστή σε σχέση με άλλες φορές και με διαφορετικό χρώμα στα μαλλιά το οποίο και σχολιάστηκε εντόνως. «Μα τι είναι αυτό το χρώμα; Είναι το ίδιο χρώμα που έκανε και η Φαίη Σκορδά! Είναι το χρώμα της εγκυμοσύνης, το χρώμα του Mega», σχολίασε την ημέρα της επιστροφής της ο Νίκος Μουτσινάς. Μπορεί τα περιοδικά «Ok!» και «Hello» να ,η σταμάτησαν να δημοσιεύουν τις φωτογραφίες της παρουσιάστριας, στις οποίες η κοιλίτσα της διακρίνεται ήδη, αλλά η επιβεβαίωση ήρθε από αλλού. Πριν από μερικές εβδομάδες, ο σύντροφός της Κρατερός Κατσούλης αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της καλής του στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου όπου και ήταν καλεσμένος.

Στο εξωτερικό τώρα, οι διεθνείς star ακολουθούν πολλές φορές την ίδια στρατηγική.
Μπορεί τα πρώτα δείγματα της εγκυμοσύνης της Miranda Kerr να έχουν φανεί, η ίδια όμως εξακολουθεί να κρύβει την κοιλιά της, φορώντας φαρδιά σύνολα και φουλάρια. Το μοντέλο της «Victoria's Secret» και σύζυγος του Orlando Bloom, δείχνει να μην έχει σκοπό να επιβεβαιώσει την έντονη φημολογία.

Η στιλίστρια του Hollywood Rachel Zoe χρειάστηκε να φτάσει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της για να αποκαλύψει το ευτυχές γεγονός. Μετά από ατελείωτες φαρδιές μπλούζες, oversized φορέματα και διαψεύσεις της εγκυμοσύνης της, το δεξί χέρι των celebrities χρησιμοποίησε το προφίλ της στο twitter προκειμένου να επιβεβαιώσει αυτό που ήξεραν όλοι, δηλαδή πως περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η Penelope Cruz έμεινε έγκυος την περίοδο που γύριζε την ταινία «οι Πειρατές της Καραΐβικής». Επιταχύνοντας τα γυρίσματα και ντουμπλάροντας σκηνές προκειμένου να μη φανεί η στρογγυλή της κοιλίτσα, η λατίνα star δε μπόρεσε να το κρατήσει κρυφό για πολύ. Μετά από εβδομάδες αρνήσεων, ο εκπρόσωπος τύπου της πρωταγωνίστριας βγήκε και δήλωσε πως η Penelope και ο Havier Bardem περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η Nicole Kidman και ο Keith Urban έπεσαν στην ίδια παγίδα. Όταν οι φήμες για επικείμενη εγκυμοσύνη ξέσπασαν το Δεκέμβρη του 2007, η star και ο σύζυγός της αρνήθηκαν την ύπαρξή της για να την επαληθεύσουν μία εβδομάδα αργότερα.

Τέλος, η Jennifer Lopez που γέννησε δίδυμα το 2007, ανακοίνωσε την επικείμενη εγκυμοσύνη της όταν πλέον δε μπορούσε να το κρύψει άλλο λόγω εξωτερικής εμφάνισης, αλλάζοντας τις προηγούμενες δηλώσεις του εκπροσώπου της που αρνούνταν το ευτυχές γεγονός.

Τελικά η ιστορία δείχνει πως οι celebrities έχουν μάθει να ελέγχουν τόσο πολύ τη δημοσιότητα που τους αφορά, που αναγκάζονται να χειριστούν με τον ίδιο τρόπο ακόμα και το θαύμα της γέννησης ενός μωρού. Πληρώνουν το τίμημα της δημοσιότητας, ή μήπως χρησιμοποιούν ακόμα και αυτό σαν μία πανέξυπνη τεχνική marketing;