Η Kristen Stewart και το ξυρισμένο κεφάλι της!

Η Kristen Stewart και το ξυρισμένο κεφάλι της!

Η βαθύτερή της επιθυμία είναι να...

Ξυρίσει το κεφάλι της! Και όχι μόνο. Η παρεξηγημένη για πολλά και διάφορα ηθοποιός, που σπανίως χαμογελά, με αφορμή το remake του film 1984 έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τις προσωπικές της επιθυμίες.

Η Kristen Stewart τρελαίνεται για την PUNKROCK κουλτούρα και της αρέσει αν μην την καταλαβαίνουν ακόμη και να την παρεξηγούν. Μίλησε στο Into The Gloss για τα παιδικά της χρόνια που ήταν αγοροκόριτσο και παραδέχεται πως μεγαλώνοντας παρακολουθεί ιδαίτερα τη μόδα ασχέτως αν προτιμά να είναι 'χύμα'. Μίλησε ακόμη και για την ανάγκη της κάποια στιγμή να ξυρίσει το κεφάλι της και να κάνει τατουάζ στο κρανίο της.

kstew

'Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα έκανα πολλά με τα μαλλιά μου. Πριν πεθάνω, να δημιουργήσω ένα κούρεμα σαν του James Dean και σίγουρα θέλω να ξυρίσω το κεφάλι μου και ύστερα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνω tattoo στο κεφάλι μου τότε και να το χαρώ πριν μακρύνουν τα μαλλιά μου. Δεν ξέρω πού ακριβώς, μάλλον στο κάτω μέρος. Δεν έχω αποφασίσει ποιο θα είναι το σχέδιο ακόμη, αλλά θα είναι δυνατό'.
Από εκείνη τη στιγμή, κυκλοφόρησε μια photoshoped φωτογραφία της στο διαδίκτυο κάνοντας όποιον τη δει να ξεραθεί στα γέλια!Διαβάστε ακόμη:

«Κοιμάμαι πάντα με βαμμένα μάτια γιατί την επόμενη μέρα δείχνουν τέλεια»! Ποια το είπε;

Πώς φτιάχνει τα beach hair η Kristen Stewart;