H απάντηση της Sienna Miller στο ερωτικό τρίγωνο: «Ήμουν 21 ετών και καθόλου αθώα»

H απάντηση της Sienna Miller στο ερωτικό τρίγωνο: «Ήμουν 21 ετών και καθόλου αθώα»

Η ηθοποιός προσπαθεί να τα "μαζέψει".

Μία μέρα μετά την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης της Sienna Miller με τον συμπρωταγωνιστή της, Daniel Craig, όσο ακόμα ήταν το κορίτσι του Jude Law, η συνέντευξή της ηθοποιού στο περιοδικό Esquire έρχεται να μας δώσει μερικές απαντήσεις για το διάσημο ερωτικό τρίγωνο!

Η 32χρονη ηθοποιός μίλησε στο αντρικό περιοδικό για την άτακτη νεανική ζωή της, επισημαίνοντας ότι με τις λανθασμένες προσωπικές της επιλογές σαμπόταρε και την καριέρα της στο Hollywood.

"Ήμουν πολύ αφελής και ήμουν μόλις 21 ετών. Σε καμία περίπτωση δεν ήμουν αθώα. Είχα εμπιστοσύνη στον καθένα και πολύ ανοιχτή σε όλους. Αυτό με οδήγησε σε διάφορες καταστάσεις που τελικά γύρισε εις βάρος μου".

Χτες ακούστηκε σε αγγλικό δικαστήριο ένα voicemail της Sienna προς τον Daniel Craig -ως στοιχείο για την υπόθεση παρακολούθησες των τηλεφώνων από δημοσιογράφους των εκδόσεων του Merdoch- και στο οποίο η ηθοποιός έλεγε: "Γεια, εγώ είμαι. Δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι στο Groucho με τον Jude. Σε αγαπώ".

Η Miller, μητέρα πλέον της μικρής Marlowe, δήλωσε πως για αρκετό διάστημα είχε εξαφανιστεί από το χώρο της showbiz γιατί ένιωθε πως είχε χάσει τον έλεγχο και στα προσωπικά και στα επαγγελματικά της. Τώρα δηλώνει έτοιμη για μια δεύτερη ευκαιρία στο Hollywood.

Διαβάστε ακόμη:

Το ερωτικό τρίγωνο Miller-Law-Craig: Μια αποκάλυψη που έχει αναστατώσει το Ηollywood