Παιδιά ψυχραιμία! Ποιο διάσημο ζεύγος «πλακώθηκε» καταμεσής του δρόμου;

Γωγώ Φούντα
Παιδιά ψυχραιμία! Ποιο διάσημο ζεύγος «πλακώθηκε» καταμεσής του δρόμου;

Όχι ότι είναι και η πρώτη φορά βέβαια...

Λένε ότι οι πτήσεις και μάλιστα οι πολύωρες μπορεί να είναι κουραστικές και να σε γεμίζουν με στρες, αλλά το συγκεκριμένο ζεύγος έχουμε την εντύπωση ότι δε χρειαζόταν την πτήση για να γίνει έξαλλο και να αρχίσει τους... καυγάδες και μάλιστα δημόσια.

Ο λόγος για τη Sofia Vergara και τον αρραβωνιαστικό της Nick Loeb οι οποίοι με το που πάτησαν το πόδι τους στο Miami, έριξαν έναν τρικούβερτο καυγά, χωρίς φυσικά να ενδιαφέρονται για τα αδιάκριτα βλέμματα και φυσικά τους φωτογράφους που καραδοκούσαν!

Αν κρίνουμε από τις κινήσεις του Nick, μάλλον αυτός ήταν ο έξαλλος της υπόθεσης, καθώς κουνούσε νευρικά τα χέρια του ενώ άναψε και τσιγαράκι για να ηρεμήσει! Η Sofia από την άλλη, διατήρησε την ψυχραιμία της και παρέμεινε διακριτική και... χαμηλοβλεπούσα, μάλλον γιατί είχε αντιληφθεί ότι οι κινήσεις της καταγράφονται, και έχει και ένα δημόσιο πρόσωπο βρε αδερφέ!

Όχι ότι περιμέναμε αυτό για να το καταλάβουμε, αλλά αυτοί οι 2 μάλλον είναι το πιο ευέξαπτο ζευγάρι της showbiz! Παιδιά πάρτε βαθιές ανάσες και πάνω απ' όλα ψυχραιμία!

Διαβάστε ακόμη:

Χώρισε ξανά ο Κώστας Σπυρόπουλος!

Kρίμα το Chanel jacket! H celebrity μετά από μερικά ποτάκια πήγε σπίτι ξυπόλητη

Θα τρίβετε τα μάτια σας: H JLo αποκάλυψε μια «ντροπιαστική» φωτό της από το παρελθόν!