H βασίλισσα επέστρεψε! 10 πράγματα που πρέπει να ξερεις (και δεν ξέρεις) για την Beyonce

H βασίλισσα επέστρεψε! 10 πράγματα που πρέπει να ξερεις (και δεν ξέρεις) για την Beyonce

Κι όμως θα σε πιάσουμε αδιάβαστη!

1. H σχέση της με την φιλοζωική οργάνωση PETA έχουν περάσει από πολλά στάδια. Όταν η Beyoncé σταμάτησε να φοράει γούνες στις εμφανίσεις της (μετά ξεκίνησε και πάλι) η διάσημη οργάνωση για να την ευχαριστήσει της έστειλε δώρο για το γάμο της μια συνθετική γούνα!

2. Το χρυσό δαχτυλίδι διαμαντιών σε σχήμα καρφί που φοράει στο μουσικό βίντεο Sweet Dreams, κοστίζει 50.000 δολάρια και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εκείνη από τον σχεδιαστή Bijulew Juleskim.

3. Το 2007 στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της η τραγουδίστρια εμφανιζόταν για μία και μόνο συναυλία στην Μαλαισία. Οι διοργανωτές της ζήτησαν να μην φορέσει τα αποκαλυπτικά κουστούμια, που φορούσε στο σόου, αλλά να τα αντικαταστήσει με πιο σεμνές εμφανίσεις ως δείγμα σεβασμού προς τους Μουσουλμάνους. Τελικά η ίδια αρνήθηκε και η συναυλία ακυρώθηκε επ' αόριστον.

4. Από 14 ετών είναι αχώριστες φίλες με την Alicia Keys και μοιράζονται μέχρι και σήμερα τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες. Η μία ζητάει την γνώμη της άλλης και εξακολουθούν να βγαίνουν μαζί σε VIP events.

5. Έχει fashion εθισμό στα μεγάλα και βαριά σκουλαρίκια "Μια γυναίκα με ωραία σκουλαρίκια δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα άλλο εξωτερικά για να εντυπωσιάσει", έχει δηλώσει.

6. Βρίσκεται στην λίστα των πλουσιότερων celebrity του περιοδικού Forbes, με συνολικά κέρδη περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια ενώ μαζί με τον σύζυγό της Jay-Z ανακηρύχτηκαν το 2008 ως το πλουσιότερο ζευγάρι της showbiz με συνολικούς τραπεζικούς λογαριασμούς που έφταναν τα 162 εκατομμύρια δολάρια.

7. Η λέξη bootylicious προστέθηκε στα αμερικανικά λεξικά μετά την κυκλοφορία του πλατινένιου ομώνυμου single της.

8. Το όνομά της προήλθε από το μεσαίο όνομα της μητέρας της.

9. Μην την βλέπεις εντυπωσιακή πάνω στη σκηνή. Χωρίς τακούνια η Queen Bey έχει ύψος 1,69.

10. Η ίδια έχει δηλώσει ότι για να πετύχει ένας γάμος πρέπει η γυναίκα να υπενθυμίζει συνεχώς στον άντρα της τον λόγο που την είχε ερωτευτεί τον πρώτο καιρό. "Όταν φορέσεις εκείνο το αποκαλυπτικό, σέξι φόρεμα τότε το πάθος επιστρέφει".

Διάβασε ακόμη:

Η Chantel και ο Justin Bieber είναι ζευγάρι. Τι είπε η Selena Gomez;