Η Sarah Jessica Parker θα είναι η επόμενη διευθύντρια της Vogue;

Η Sarah Jessica Parker θα είναι η επόμενη διευθύντρια της Vogue;

Δείτε τι λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της ηθοποιού

Πριν λίγες ημέρες ακούστηκαν πολύ έντονα φήμες ότι η ηθοποιός Sarah Jessica Parker, η συγγραφέας του Sex and the city και λάτρης της Vogue, επρόκειτο να αντικαταστήσει την Anna Wintour μόλις εκείνη αφήσει την θέση της στο περιοδικό.

Ωστόσο εκπρόσωπος της ηθοποιού διέψευσε αυτέ τις φήμες στην MailOnline ενώ άνθρωπος από τη Vogue ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε έχει τεθεί τέτοιο θέμα μεταξύ των δυο φίλων.

Χαρακτηριστικά άνθρωποι από το περιβάλλον της ηθοποιού τόνισαν ότι η Sarah Jessica Parker, μητέρα τριών παιδιών είναι τόσο απασχολημένη με την καριέρα της που δεν χωράει άλλη μια τόσο σοβαρή υποχρέωση. Μπορεί να ακούγεται διασκεδαστικό και να της άρεσε, ενδεχομένως, ωστόσο δεν υπάρχει καν σαν επιλογή για εκείνη.

Από την άλλη ο εκπρόσωπος της Vogue τόνισε ότι τόσο η Anna Wintοur όσο και η Sarah Jessica Parker μπορεί να είναι φίλες για πολύ καιρό ωστόσο ποτέ δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο μεταξύ τους.

Παρόλαυτά σύμφωνα με πηγές του Radar η Wintour βλέπει στο πρόσωπο της ηθοποιού την πιθανή της διάδοχο καθώς είναι ένα fashion icon και πραγματικά έχει ότι χρειάζεται για την θέση αυτή.

Διαβάστε επίσης:

Ποια 28χρονη star δήλωσε ότι θα ήθελε να έχει το σώμα της 40χρονης Kate Moss;