H Scarlett Johansson θύμα του photoshop! Δείτε τη φωτογραφία που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Γωγώ Φούντα
H Scarlett Johansson θύμα του photoshop! Δείτε τη φωτογραφία που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Εσείς τι λέτε;

Κάποτε δημιουργήθηκε το photoshop για να μπορεί να διορθώνει ατέλειες και να δείχνει τις όμορφες stars, ή και τις όχι και τόσο όμορφες, σέξι και εντυπωσιακές! Δυστυχώς πλέον, το photoshop θα λέγαμε ότι υπάρχει κυρίως για να... παραμορφώνει και να αλλοιώνει εμφανίσεις!

Θύματα της παράνοιας αυτής έχουν πέσει κατά καιρούς πολλοί stars και μοντέλα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την Scarlett Johansson. Θα μας πείτε τώρα, τι ανάγκη έχει η συγκεκριμένη από photoshop και καλλωπισμούς μιας και είναι από μόνη της καλλονή! Κι όμως στη νέα αφίσα για την ταινία Captain America: The Winter Soldier όπου ενσαρκώνει την Black Widow, η διάσημη ηθοποιός, έχει... κυριολεκτικά πετσοκοφτεί!

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι η μέση της Scarlett έχει στενέψει τόσο πολύ που φαίνεται σαν μικρού παιδιού, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο, οι αντιδράσεις θαυμαστών δεν άργησαν να εκδηλωθούν.

«Είναι δυνατόν; Για ποιο λόγο να παραμορφώσετε έτσι το σώμα της Scarlett;», έγραψε κάποιος ενώ ένας άλλος ήταν ακόμα πιο εξοργισμένος: «Ντροπή στην Marvel που αλλοίωσε τόσο τη Scarlett ώστε να μην αναγνωρίζεται»!

Εδώ που τα λέμε δεν έχουν κι άδικο... Δείτε τις φωτογραφίες και τα συμπεράσματα δικά σας.

Διαβάστε ακόμη:

Justin Bieber: Ποιες ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν στις εξετάσεις του;

Ποια αγαπημένη σταρ έκανε αυτή την εμφάνιση στο κόκκινο χαλί;

Δείτε πώς είναι η Beyonce αμακιγιάριστη μόλις ξυπνήσει (φωτό)