Όσο κι αν προσπάθησε, άλλη έκλεψε την παράσταση! Ποιο είναι το... άτυχο μοντέλο;

Γωγώ Φούντα
Όσο κι αν προσπάθησε, άλλη έκλεψε την παράσταση! Ποιο είναι το... άτυχο μοντέλο;

Κάτι μας λέει ότι δεν πέρασε και πολύ καλά!

Μπορεί να είναι χιλιοδιαφημισμένη και μπορεί να θεωρείται ένα πολλά υποσχόμενο πρόσωπο του modeling, αλλά η αλήθεια είναι ότι τελευταία κάπου το... χάνει!

Ο λόγος για τη 18χρονη Ireland Baldwin, η οποία είναι όμορφη, νεαρή και φρέσκια, και κάνει τα πάντα προκειμένου να δείχνει... 10 χρόνια μεγαλύτερη και όχι με την καλή έννοια! Το πιο πρόσφατο παράδειγμα, ήταν η εμφάνισή της σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη το βράδυ του Σαββάτου, όπου πραγματικά μας έκανε να απορήσουμε!

Εκτός του ότι το μακιγιάζ της ήταν υπερβολικά βαρύ, και σίγουρα όχι για την ηλικία της, το κομπινεζόν που φορούσε σε συνδυασμό με δερμάτινο τζάκετ, δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν η άλλη μοντέλα της βραδιάς, Erin Heatherton να κλέψει την παράσταση, με την απλότητα και την ομορφιά της, χωρίς να καταφεύγει σε υπερβολές και προσπάθειες να τραβήξει πάνω της την προσοχή.

Ας πει κάποιος στην Ireland να αρχίσει να εμφανίζεται λίγο πιο φυσική και ανάλαφρη γιατί αν τα κάνει αυτά στα 18 στα 30 τι θα κάνει;

Διαβάστε ακόμη:

Νεκρός από υπερβολική δόση ο Philip Seymour Hoffman

Περιπολικά έφτασαν εσπευσμένα στην έπαυλη της Miley Cyrus! Γιατί όμως;

«Μου είπε να ξαπλώσω και μετά με κακοποίησε».Η θετή κόρη του Woody Αllen σοκάρει & διχάζει