Jennifer Lopez: Οι διατροφικές της συνήθειες και η σχέση με το σώμα της

Jennifer Lopez: Οι διατροφικές της συνήθειες και η σχέση με το σώμα της

Η τραγουδίστρια μιλάει για τις διατροφικές και fitness συνήθειές της

Διαθέτει ένα από τα πιο αξιοζήλευτα σώματα της showbiz, αλλά, όπως δηλώνει η ίδια η Jennifer Lopez, είναι διατεθειμένη να αλλάξει την σχέση της με την γυμναστική. Η τραγουδίστρια και μητέρα δύο παιδιών μίλησε στην βρετανική έκδοση του περιοδικού Glamour για τους λόγους που την κάνουν να νιώθει πιο «χαλαρή» με το σώμα της.

«Έχω αθλητική σιλουέτα και γυμνάζομαι όλη μου την ζωή. Έχω υπάρξει εξαιρετικά πειθαρχημένη όποτε χρειάστηκε. Πλέον είμαι λίγο πιο χαλαρή σε σχέση με το σώμα μου. Νιώθω ότι αυτή είμαι. Αλλά είναι και δύσκολο να αποτινάξω τον παλιό μου εαυτό», είπε, και συνέχισε: «Πάντα σκέφτομαι να παρατήσω την γυμναστική. Είμαι συμφιλιωμένη με την εικόνα μου, αλλά κάπου μέσα μου, υπάρχει αυτό το φιλόδοξο, αποφασισμένο κορίτσι που μου λέει "Ας βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή φόρμα, και ας δείξουμε σε όλους ότι μπορούμε". Ο άλλος εαυτός μου, τότε, σκέφτεται "Ας χαλαρώσουμε απλώς στην ξαπλώστρα στην παραλία"».

Πάντως, όσο κι αν η 44χρονη superstar σκέφτεται να χαλαρώσει την πειθαρχία της, δεν σκοπεύει να το παρακάνει με τους διατροφικούς πειρασμούς. «Δεν είμαι τύπος που το παρακάνει. Δεν νιώθω καλά. Κάποιοι άνθρωποι το βρίσκουν ανακουφιστικό να φάνε ένα ολόκληρο οικογενειακό παγωτό αλλά, ειλικρινά, εγώ θα έκανα εμετό. Δε πιστεύω ότι έχω φάει ποτέ μου τόσο πολύ», είπε.

Διαβάστε ακόμα:
Θα τρίβετε τα μάτια σας: H JLo αποκάλυψε μια «ντροπιαστική» φωτό της από το παρελθόν!
Γιατί θέλει να αλλάξει το όνομά της η Jennifer Lopez;
Eίναι αυτή εμφάνιση για ένα sex symbol;