Το τελευταίο «αντίο» είπαν στον Philip Seymour Hoffman τα παιδιά του και η σύντροφός του

Το τελευταίο «αντίο» είπαν στον Philip Seymour Hoffman τα παιδιά του και η σύντροφός του

Συντετριμμένοι όλοι τους στην αγρυπνία. Η κηδεία αναμένεται να γίνει σήμερα

Συντετριμμένη η επί 14χρόνια σύντροφος του Philip Seymour Hoffman φθάνει στο εκκλησάκι όπου έγινε η αγρυπνία του ηθοποιού, κρατώντας στην αγκαλιά της την μόλις 5 ετών κόρη τους Willa. Κοντά της και τα άλλα δυο μεγαλύτερα παιδιά τους που πήγαν να αποχαιρετήσουν για πάντα τον πατέρα τους.
Δίπλα της και η μητέρα του ηθοποιού Marilyn O Connor αλλά και φίλοι του βραβευμένου με Oscar ηθοποιού, όπως οι Justin Therox, Amy Adams, Cate Blanchett, Michelle Williams, Joaquin Phoenix, Ellen Burstyn, Billy Crudup, Benn Stiller και Josh Hamilton.

Ο 46χρονος ηθοποιός ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του πριν λίγες ημέρες βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του ενώ η αστυνομία βρήκε 70 σακουλάκια ηρωίνης.

Η κηδεία του αναμένεται πραγματοποιηθεί ενώ εκτός από τη σύντροφό του και τα παιδιά τους, τραγική φιγούρα είναι και η μητέρα του η οποία τον βοήθησε να ξεπεράσει την μεγάλη του εξάρτηση για τα ναρκωτικά την πρώτη φορά, όταν αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο. Μάλιστα όταν κέρδισε το Oscar το αφιέρωσε σε εκείνη.

Να σημειώσουμε ότι ο ηθοποιός ήταν τόσο αγαπητός που δεν θεωρείται τυχαίο ότι την Τετάρτη κόσμος με αναμμένα κεριά προσευχήθηκε για αυτόν στη Bank Street Theater στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε επίσης:

Philip Seymour Hoffman: Η «προφητική» φωτογραφία του 3 ημέρες πριν το μοιραίο

Philip Seymour Hoffman: Ο εθισμός και ο χωρισμός από τη μητέρα των παιδιών του