Οι πρώτες διακοπές του διαδόχου στην Καραϊβική! Το ταξίδι της Δούκισσας χωρίς τον William

Οι πρώτες διακοπές του διαδόχου στην Καραϊβική! Το ταξίδι της Δούκισσας χωρίς τον William

Γιατί ο μπαμπάς έμεινε στην Αγγλία;

Με ένα μεγάλο χαμόγελο η Δούκισσα του Cambridge κατεβαίνει από το αεροπλάνο της British Airways, φτάνοντας στον αεροδιαδρομο του St. Vincent της Καραϊβικής. Η casual ντυμένη Kate Middleton κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά της το μικρό πρίγκηπα George τη στιγμή που κατέβαινε με πολύ προσοχή τα σκαλιά του αεροπλάνου.

Η 31χρονη Κate λίγο πριν τη μεγάλη βασιλική περιοδεία στην Αυσταλία τον Απρίλιο αποφάσισε να απολαύσει μίνι διακοπές στο διάσημο ιδιωτικό νησί Mystique. Η δούκισσα ταξίδεψε με τον 8 μηνών γιο της, τον αδελφό της, James και δύο ακόμη σωματοφύλακες ενώ στο νησί είχαν ήδη καταλύσει οι γονείς της και η αδελφή της Pippa.
Και μπορεί να ταξίδεψε από την Αγγλία με εμπορική πτήση, στη business class βέβαια, στο ιδιωτικό νησί, όμως, έφτασε με ιδιωτικό αεροπλάνο.
Στις πρώτες διακοπές του γλυκού George στο εξωτερικό δεν ήταν παρών ο μπαμπάς, πρίγκηπας William, ο οποίος έμεινε πίσω για να διαβάσει για τα μαθήματα που κάνει στο Πανεπιστήμιο του Cambridge.

Η οικογένεια Middleton κάθε χρόνο ταξιδεύει στη Καραϊβική και στο συγκεκριμένο νησί, και φέτος το οργάνωσαν έτσι ώστε οι οικογενειακές τους διακοπές να συμπέσουν με τα 59α γενέθλια της μαμάς Carole.

Διαβάστε ακόμη:

Μαθήματα αυτοπεποίθησης: 15 stars που είναι αγνώριστες χωρίς επαγγελματικό μακιγιάζ