Μόνο στο Queen.gr: Γιατί η Γωγώ Μαστροκώστα δε θα συμμετέχει στις Real Housewives του ΑΝΤ1 ; Ολο το παρασκήνιο !

Μόνο στο Queen.gr: Γιατί η Γωγώ Μαστροκώστα δε θα συμμετέχει στις Real Housewives του ΑΝΤ1 ; Ολο το παρασκήνιο !

Το  Queen.gr σας μεταφέρει στον μαγικό και άκρως ανατρεπτικό γυναικείο παρεάκι της τηλεόρασης. Οι Ελληνίδες  Real Housewives δέχτηκαν σκληρή κριτική και αποκαλύπτουμε τι θα κάνουν στο μέλλον για να κρατήσουν το ενδιαφέρον μας αμείωτο. Τι ρόλο θα παίξει σ αυτό όμως και  η Γωγώ Μαστροκώστα;

Βασίλισσες όμορφες καλημέρα. Δε ξέρω ποια είναι η άποψη σας για την εκπομπή «The Real Housewifes» που παρακολουθούμε από τον ΑΝΤ1 κάθε Παρασκευή βράδυ. Ακούστηκαν πολλά, λογοκρίθηκαν, και μέχρι τώρα δεν έπεισαν ότι μπορούν να γίνουν το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς. Χριστίνα Παππά, Τζό Τόγκου, Αννίτα Ναθαναήλ, Ιωάννα Σουλιώτη, Ορθούλα Παπαδάκου και Φώφη Μστροκώστα προσπαθούν να δείξουν πως μπορεί μια μητέρα, σύντροφος και επιχειρηματίας να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητα. Τα γυρίσματα συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς και το κανάλι του Αμαρουσίου ήθελε όσο τίποτε άλλο να πείσει την Γωγώ Μαστροκώστα να κάνει σειρά γυρισμάτων μιας και είναι αδερφή της Φώφης. Αυτό όμως δεν υπάρχει περίπτωση.

Η Γωγώ έριξε δεύτερη «χυλόπιτα» μετά το Dancing with a stars και δε θέλει να εκθέσει τον εαυτό της σε ένα πρόγραμμα που δε της προσφέρει κάτι. Μάλιστα η μια Ελληνίδα νοικοκυρά μιλώντας στην εκπομπή Πάνω στην Ώρα πριν λίγες ημέρες ήταν απόλυτη ότι δεν θα γίνουν λήψεις μαζί με την αδερφή της και ότι θέλει να προστατεύσει την οικογένειά της και να μείνει μακριά από την τηλεόραση.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα γυρίσματα θα συνεχιστούν τουλάχιστον για δύο μήνες. Έρχονται πολλές ανατροπές και ίντριγκα.

Η μαγική λέξη για τον τηλεθεατή. Δεν είναι κακογυρισμένα τα επεισόδια και θα διαφωνήσω ως άνδρας τηλεθεατής ότι προσβάλουν την νοημοσύνη μας αυτά που βλέπουμε. Με 13% τηλεθέαση και με νεανικό κονό αρκετά υψηλότερο έχει αποκτήσει ένα σταθερό κοινό. Θα μου πεις τώρα κυρία μου γιατί να βλέπω να κάνουν μπότοξ καιν μαστεκτομή στην τηλεόραση; Αλλά εκεί είναι το σημείο που λέμε τηλεόραση είναι. Αν δε δείξεις και αυτά πως θα πουλήσεις. Δεν μας προσβάλουν όλα αυτά. Που να δείτε στην Ευρώπη τι δείχνει το συγκεκριμένο Real- Life πρόγραμμα. Αν τα είχαμε εδώ αυτά θα είχε παρέμβει το ραδιοτηλεοπτικό και θα πηγαίναμε μέσα και εμείς που γράφουμε αλλά και αυτοί που πρωταγωνιστούν.

Μιλήσανε κάποιοι για στήσιμο τσακωμών μεταξύ Χριστίνας Παππά και Ιωάννας Σουλιώτη. Να είστε σίγουρες ότι τη Χριστίνα επειδή την γνωρίζω πολύ καλά αν της πεις πες το έτσι ή κάντο αλλιώς για να πουλήσεις θα έφευγε. Είναι μαγκάκι. Ας ηρεμήσουμε. Τι θέλουμε πραγματικά να βλέπουμε στην ελληνική tv; Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει;

Ξέρουν εκεί στον ΑΝΤ1 πως η επιλογή ενός προγράμματος έχει λόγο που είναι σε και ζώνη πολύ δύσκολη όπως αυτή της Παρασκευής. Τα αποτελέσματα δεν είναι κάτι φοβερό όσο αφορά την επίδοση αλλά τα επόμενα επεισόδια είναι εντυπωσιακά με ωραία εικόνα, τσακωμούς και πολύ extreme καταστάσεις από τις έξι κυρίες που επιλέχθηκαν να μας δείξουν πρότυπα και το σκεπτικό της Ελληνίδας νοικοκυράς.