Αλέξανδρος Ρήγας: Όλη η αλήθεια για την υγεία του

Αλέξανδρος Ρήγας: Όλη η αλήθεια για την υγεία του

Τι πραγματικά συνέβη

Ο Αλέξανδρος Ρήγας δεν είναι γνωστός μόνο για τις δουλειές του στο θέατρο και στην τηλεόραση, αλλά και για την τελειομανία που τον διακρίνει.
Ο γνωστός σεναριογράφος, ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι ένας άνθρωπος εξαιρετικά αγχώδης και όπως όλοι οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες, δεν ησυχάζει ποτέ και πιέζει πάντα τον εαυτό του στα άκρα. Φέτος είχε αρκετά στοιχήματα να κερδίσει, όπως η παράσταση "Φόνισσες της Παπαδιαμάντη", η οποία είναι πλέον sold out, το σίριαλ "Τρίχες" το οποίο γράφει και σκηνοθετεί και τέλος μια μουσική παράσταση με την Έφη Οκονομάκου στο καζίνο της Θεσσαλονίκης, στην οποία συμφώνησε να συμμετάσχει.
Πολλά πράγματα μαζεμένα, πολλές ημερομηνίες και δουλειές που πρέπει να γίνουν γρήγορα, σωστά και στη ώρα τους.

Ο Αλέξανδρος ήταν στη Θεσσαλονίκη για την παράσταση στο θέατρο Βεργίνα όταν ξαφνικά ένιωσε να χάνει τις αισθήσεις του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι πέρασε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Μετά από κάποιες ημέρες στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, οι φίλοι του τον μετέφεραν στην Αθήνα με σαφείς οδηγίες να ξεκουραστεί και να αφήσει πίσω του την πίεση και το άγχος της δουλειάς. Ο Αλέξανδρος ίσως για πρώτη φορά εδώ και καιρό αφήνει το χρόνο να περάσει και δεν κάνει τίποτε, έχει κλείσει τα τηλέφωνα και ξεκουράζεται πραγματικά.
Μερικές φορές όταν το παρακάνουμε, η φύση μας φρενάρει, ίσως όχι πάντα με το σωστό τρόπο, αλλά σίγουρα με τον πιο πειστικό.