Οι πραγματικές cougar κυρίες χρειάζονται τη βοήθεια του πλαστικού! Ποιες έκαναν τι;

Οι πραγματικές cougar κυρίες χρειάζονται τη βοήθεια του πλαστικού! Ποιες έκαναν τι;

Η ιατρική στην υπηρεσία των σχέσεων

Mariah Carey
Το κορίτσι που το έπιασαν οι ανασφάλειες μετά τα 30 -πιθανώς γιατί τότε χώρισε τον κατά πολύ μεγαλύτερό άντρα της, Tommy Motola και ξεκίνησε τις παρέες με μικρούς και νόστιμους άντρες- από τότε που ανακάλυψε την μαγεία της πλαστικής χειρουργικής δεν μπορεί να σταματήσει. Προφανέστατα έχει καταφύγει σε αυξητική στήθους, σε ενέσιμες θεραπείες στο στόμα για να αποκτήσει ζουμερά χείλη και τέλος έκανε αυξητική στα ζυγωματικά αφού φαίνονται ιδιαίτερα τονισμένα τόσο από πλάγια, όσο και από μπροστά. Ο άντρας της Nick Cannon λέει ότι είναι πολύ ερωτευμένος με την Mariah παρόλο που τον περνάει 11 χρόνια. Άρα η Mariah μπορεί πλέον να τραγουδάει no, ι can't live without...plastic surgery!

Demi Moore
Η Demi ήταν 47χρονη ετών. Ο Ashton Kutcher μόλις 32. Πώς τον κατάφερε; Με το σταθερό χέρι του πλαστικού της. Η διάσημη πρωταγωνίστρια έχει κάνει σίγουρα αυξητική στήθους (το διαπιστώσαμε όλες στο Striptease) και όσο περνάνε τα χρόνια κάνει ότι μπορεί να δείχνει κοντά στην ηλικία των συντρόφων της που ακόμα και μετά τον χωρισμό από τον Kutcher εξακολουθεί να βγαίνει με σημαντικά νεότερους άντρες. Αυτό που παρατηρείς πρώτα είναι το λαμπερό της δέρμα που είναι αποτέλεσμα θεραπειών με laser που στην Αμερική είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες. Εννοείται ότι δεν έχει αρνηθεί τα συχνά botoxakia και μάλλον έχει κάνει filler στις ρινοπαρρειακές για να κλέψει χρόνια.

Victoria Beckham
Τι κι αν τον περνάει μόνο ένα χρόνο; Η Victoria ζηλεύει τόσο πολύ τον David (πως άλλωστε να μην το κάνει μετά τις αποκαλύψεις για τις απιστίες του;) που έχει επιστρατέψει όλες τις πλαστικές επεμβάσεις για να γίνει μοντελάκι. Αυξητική στήθους για αρχή, ρινοπλαστική για να λεπτύνει τη "γέφυρα", botox για να κρύψει τις ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο και γεμίσματα στις ρινοπαρρειακές για να τονίσει τα ζυγωματικά της με έντονες γωνίες και να αποκτήσει σφριγηλό πρόσωπο.

Madonna
Στις τρεις δεκαετίες που κυριαρχεί στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία η Madge έχει αλλάξει ουκ ολίγες φορές στιλ, image, μαλλιά και σε λίγο και πρόσωπο... Από τότε που η βασίλισσα ξεκίνησε παρέα με παρέα με νεότερους άντρες ο παπαρατσικός φακός την έχει συλλάβει αρκετές φορές με πρησμένο πρόσωπο αποτέλεσμα των αισθητικών επεμβάσεων που κάνει. Όσο ήταν με τον επίσης μικρότερό της Guy Ritchie είχε περιοριστεί μόνο στα απλά botox και αυτό γιατί του έριχνε μόνο 10 χρόνια. Τώρα όμως με το 26χρονο χορευτή Timor Steffens τολμάει κάτι πιο ριζικό. Στα ζυγωματικά της έχει προσθέσει ενθέματα ή λίπος για να τραβήξει την επιδερμίδα της και να μειώσει τις ρυτίδες ενώ σίγουρα κάθε τρίμηνο κάνει ενέσεις botox στο περίφημο πόδι της χήνας. Έτσι η βασίλισσα συνεχίζει να κάθεται στο θρόνο της και στην αγκαλιά του νεότερου συντρόφου της!

Halle Berry
Η πλαστική για την Halle ήταν ένας από τους τρόπους στα πρώτα βήματα της καριέρας της να καταφέρει να πείσει τους παραγωγούς να της δώσουν ένα ρόλο στις ταινίες τους. Έτσι στα πολύ μικρή έκανε ρινοπλαστική για να μετατρέψει την αφροαμερικάνικη μύτη της σε τέλεια γαλλική. Μετά και την γνωριμία της με τον μικρότερο κατά 9 χρόνια Gabriel Aubry κατέφυγε στον πλαστικό για να κρύψει και τις πρώτες ρυτίδες. Το μέτωπό της έχει τη λάμψη που δίνει ένα botox και συχνά κάνει θεραπείες με laser για να διατηρεί αψεγάδιαστη την επιδερμίδα της ακόμα και τώρα που έχει σχέση με τον κατά ένα χρόνο μεγαλύτερό της, Olivier Martinez.

Διαβάστε ακόμη:

Έχουν κρυφή σχέση η Beyoncé και ο πλανητάρχης; Ο Γάλλος paparazzi & το σοκ των Αμερικανών