Πληθωρικό ντεκολτέ, ζακετάκι & λάθος παπούτσι! Ποια star εμφανίστηκε έτσι σε fashion show

Πληθωρικό ντεκολτέ, ζακετάκι & λάθος παπούτσι! Ποια star εμφανίστηκε έτσι σε fashion show

Και μάλιστα στην Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης

H Dakota Fanning μας έχει συνηθίσει σε αμφιλεγόμενες στιλιτικές επιλογές στο κόκκινο χαλί και το ίδιο ακριβώς έκανε και κατά την εμφάνισή της στο show του οίκου Rodarte στην Εβδομάδα Μόδας τα Νέας Υόρκης.

Η 19χρονη ταλαντούχα ηθοποιός έφτασε στο show με ένα μπεζ φόρεμα, που αποκάλυπτε το πληθωρικό ντεκολτέ της, και που συνδύασε με ένα πλεκτό cardigan!

Η επιλογή του φορέματος είναι μια πρόοδος για την Dakota καθώς σε καμία προηγούμενη εμφανισή της δεν είχε επενδύσει σε αποκαλύψεις και φορέματα που αναδείκνυαν τις καμπύλες της.

rs 634x1024-140211144405-634.dakota-fanning-rodarte-.ls.21114 copy


Αφού παρατηρήσαμε με έκπληξη το ντεκολτέ της αμέσως το βλέμμα μας πήγε στο παπούτσι, που δυστυχώς δεν ταίριαζε με το υπόλοιπο σύνολο. Οι ασπρόμαυρες γόβες, που μας αρέσουν πολύ, θα προτιμούσαμε να ήταν μονόχρωμες για να μην ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο σύνολο.

Η ειρωνία της βραδιάς ήταν πως στο show η Dakota έκατσε δίπλα στη διευθύντρια της αμερικανικής Vogue, Anna Wintour, που φημίζεται για το πόσο αυστηρή είναι στην κριτική της. Κρίμα, που δεν μάθαμε, αν της έκανε κάποια παρατήρηση.

Διαβάστε ακόμη:

Το τελευταίο tweet της αδελφής της Roberts:«Η αγαπημένη σας ηθοποιός είναι μια σκύλα»